Een spiegel kan een waardevolle toevoeging aan je interieur zijn. Je denkt waarschijnlijk dat een spiegel alleen in de badkamer "hoort" maar door een mooie spiegel op te hangen in, bijvoorbeeld, de huiskamer, kun je ervoor zorgen dat de huiskamer net wat groter lijkt dan deze eigenlijk is. Natuurlijk kun je dan kiezen voor een standaard spiegel, maar een spiegel die anders is dan anders is misschien wel veel mooier in jouw interieur. Wat denk je van een spiegel die speciaal voor jou op maat wordt gemaakt? Je kunt kiezen voor een ronde, rechthoekige, ja zelfs een ovale spiegel behoort tot de mogelijkheden. En met deze opties zijn we er nog niet!

Een spiegen die anders is dan anders: maar dan écht!

Want met alleen een plaatje glas op een glimmende ondergond kom je misschien een heel eind, maar dat kan beter. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een afwerking in helder glas of juist "smoke bronze" al dan niet met facetgeslepen randen. Kijk! Dan heb je iets bijzonders in huis. Helder glas is het handigst in de badkamer of boven je kaptafel. Smoke bronze staat dan weer heel mooi als kunstobject in je huiskamer. De afwerking van de randen kan zowel in glimmend als in mat. Het is maar net wat jij mooier vindt.

Hoe hang je zo'n bijzondere spiegel op?

Als je dan eenmaal zo'n mooie spiegel, precies naar je zin, hebt besteld, dan wil je wel zeker weten dat deze goed aan de muur wordt bevestigd. En dat kun je gewoon zelf doen. Bij de bouwmarkt vind je verschillende mogelijkheden, van spiegelklemmen tot speciale tape om de spiegel mee aan de muur te bevestigen. Durf je dit toch niet aan? Wil je zeker dat jouw spiegel perfect aan jouw muur komt? Schakel dan de professionele specialisten in. Zij kunnen de spiegel ook voor je inmeten!

Een bijzondere spiegel maakt het nét even af

Een spiegel is misschien niet je eerste idee bij het bedenken van welke decoratie je aan de muur wilt hangen. Maar het is echt een prachtige optie. Als je er tenminste voor zorgt dat de spiegel goed past bij de rest van je interieur. Door een mooi item voor je bijzondere spiegel te zetten, kun je het van alle kanten bekijken. Maar ook voor in je (nieuwe) badkamer is een op maat gemaakte spiegel, die net even anders is dan anders, een goed idee. Je geeft de badkamer dan in één keer een welness-sfeer! 

Author

Write A Comment