Deze tijden vragen om drastische maatregelen. Je kunt deze natuurlijk ook zien als uitdagingen. Ben jij door de corona-crisis je baan kwijtgeraakt? Dan kun je bij de pakken neer gaan zitten óf voor jezelf beginnen. Heb je er al eens aan gedacht om zzp-er te worden? Als je heel handig bent in een bepaald vakgebied, dan kan dat echt een slimme zet zijn. Je hebt zelf je uren en klanten in de hand en je zult, zeker als je in de bouw aan het werk gaat, altijd wel werk. Het is dan wel belangrijk om goed gereedschap aan te schaffen. Ga hiervoor eens kijken bij Bouwmaat. Zij hebben elektrisch gereedschap voor de professional.

Welk gereedschap moet je hebben?

Dat hangt er maar net vanaf wat je gaat doen. Ben je zzp-er en werk je veel met hout? Dan kun je niet zonder decoupeerzaag, cirkelzaag, schroef-/boormachine en spijkerpistool. Maar kies je dan voor de accu- of de bedrade variant? Dat is helemaal aan jou. Als je, over het algemeen, binnen aan het werk bent, dan zijn er vaak wel stroomvoorzieningen beschikbaar. Werk je veel buiten of in de nieuwste nieuwbouw, dan kan het zijn dat je de stekker nergens kwijt kunt. In die laatste gevallen is gereedschap op een accu wel een beter plan.

Bouwmaat is er ook voor jou!

Door de juiste gereedschappen te gebruiken, krijg je iedere klus plat. Maar het kan zomaar zijn dat je een bepaald soort gereedschap maar zeer weinig gebruikt. Het is dan zonde om het te moeten aanschaffen. Bouwmaat heeft daar iets op bedacht. Ze zijn een samenwerking aangegaan met een groot verhuurbedrijf en daar kun jij, met je Bouwmaat-pas, maar liefst 20% korting krijgen op het huren van gereedschap!

Zomaar even naar de winkel zit er niet in

Het kan, zeker in deze tijd, erg lastig zijn om naar de winkel te gaan om elektrisch gereedschap te kopen. De restricties van het RIVM zijn streng en als zzp-er wil je sowieso geen extra risico lopen. Het is daarom heel handig dat je alle elektrische gereedschappen bij Bouwmaat ook gewoon online kunt aanschaffen. Zo zorg je voor de juiste afstand en kun je toch al snel aan de gang. Wil je toch naar een van de vestigingen? Dan kan dat ook. Hou dan rekening met elkaar en de geldende regels in de winkel.

Author

Write A Comment