In onze mobiele wereld kun je eigenlijk niet meer zonder telefoon abonnement. Toch kan dit voor sommige mensen nog een aardige stap zijn! In deze blog vertel ik waarom je beter kunt switchen, hoe je een telefoon abonnement kiest en hoe een telefoon abonnement vergelijken werkt om de goedkoopste optie te vinden!

De voordelen van een telefoon abonnement

Een telefoon abonnement is voor mensen die jaren prepaid hebben geleefd best wel een grote stap. Toch zitten er veel voordelen aan een telefoon abonnement. Ten eerste is het goedkoper dan een prepaid kaart. Voor hetzelfde geld kun je veel meer bellen en sms’en. Tegenwoordig heeft ook iedereen mobiele data. Dit betekent dat je op het internet kan binnen je abonnement. Dit is in een abonnement ook heel goedkoop, terwijl dat op een prepaid kaart veel duurder is. Het laatste voordeel is dat je met een abonnement altijd kan bellen, sms’en of internetten, ook al ben je door je maandbundel heen. Je moet daar wel mee uitkijken want het kan heel duur worden, maar je bent in noodgevallen in ieder geval altijd bereikbaar!

Telefoon abonnement vergelijken, zo doe je dat

Een telefoon abonnement vergelijken kun je het beste online doen. Er zijn veel websites waarop je kan vergelijken. Hoe dat werkt vertel ik in de volgende alinea. Voordat je dat gaat doen moet je eigenlijk beslissen tussen twee opties. Houd je de telefoon die je al had en neem je een prepaid abonnement, of ga je voor een nieuw abonnement met een nieuwe telefoon erbij? De eerste optie is goedkoper per maand, maar je telefoonkosten wat betreft onderhoud en welke telefoon je wilt zijn dan helemaal voor jou. Als je niet teveel geld wilt uitgeven in een keer is dan een abonnement met telefoon erbij in een betere keuze. Je hebt wat hogere vaste maandlasten, maar je hebt geen een grote uitgave. Daarnaast krijg je na een jaar of na twee jaar (hangt van je abonnement af) een nieuwe! Zo blijf je altijd up-to-date qua telefoons.

Hoe je het perfecte abonnement kiest voor jouw telefoongebruik

Niemand wil natuurlijk te veel betalen voor een telefoonabonnement. Daarom is het aan te raden om een check te doen door abonnementen te vergelijken. De eerste stap hierin is bepalen of je een los abonnement wil, of dat je er een telefoon bij wilt. Vervolgens moet je dan gaan bepalen hoeveel belminuten en hoeveel MB’s (oftewel internet) je minimaal nodig hebt, en hoeveel je misschien wel zou willen. Deze gegevens kun je dan allemaal invoeren in een vergelijkwebsite. Ook kun je op zo’n website aangeven of je het toestel wil laten BKR-registreren, en of je je nummer wilt houden of dat je een nieuw nummer wil. Dan rolt er vervolgens een lijstje met telefoons en abonnementen uit die het best passen bij jouw voorkeuren. Door simpel op ‘prijs van laag naar hoog’ te klikken zie je de goedkoopste deals als eerste! Zo kies je altijd het perfecte abonnement voor jouw telefoongebruik!

Author

Write A Comment