Over een auto kopen wordt vaak gezegd dat het de slechtste investering is die je kan doen. Zodra je de deur van de autodealer uit rijdt is je auto al een stuk minder waard. Weinig over gelogen want je zal nooit meer het geld krijgen wat je ervoor hebt betaald. Als je na een tijd dan je auto wil verkopen is een nieuwe auto weer een grote investering. Maar je wilt ook niet 10 jaar in dezelfde auto blijven rijden. Hoe kan je dit dan slim aanpakken? Niet te lang in een auto rijden en er ook niet al je geld aan kwijt zijn? Dan zou shortlease de perfecte oplossing zijn voor de aanschaf van je auto, maar ook om na een tijd je auto in te wisselen voor een ander model. 

Shortlease voor privé 

Als je op zoek bent naar een private shortlease dan kan je goed terecht bij Blankert Shortlease. Van Personenauto of bestelbus er is ruime keuze dus er zal altijd een geschikte auto tussen zitten. Ook heb je de keuze uit benzine, diesel, hybride of elektrisch. Het voordeel om te leasen bij Blankert shortlease is dat je na de eerste maand al elke dag op kan zeggen en tussentijds zou je ook gemakkelijk kunnen wisselen van auto. Heb je na een half jaar andere behoeftes en wil je een grotere auto, dan is dat geen probleem. Ook wordt er een persoonlijke offerte opgesteld, zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Transparantie en persoonlijke aandacht is fijn als je begint met leasen.

Zakelijk leasen 

Niet alleen persoonlijke lease is handig voor de particulier. Het is ook aantrekkelijk om een auto te leasen op zakelijk gebied. Door de scherpe tarieven en heldere voorwaarden wordt shortlease zakelijk aantrekkelijk. Ook door het ruime aanbod aan representatieve merken is voor ieder bedrijf een passend model beschikbaar. Bij zakelijk leasen zou je kunnen denken aan het MKB, een startende ondernemer, ZZP’er of zelfs een detacheringsbureau. Het voordeel is een maximale flexibiliteit en duidelijkheid in de maandelijkse kosten van uw wagenpark. Maar door zakelijk te leasen of zelfs privé blijft het kapitaal beschikbaar voor andere doeleinden doordat je niet in een klap veel geld uitgeeft door niet te kopen maar te leasen. 

De dienstverlening bij Blankert Shortlease kenmerkt zich door snelle service, persoonlijke benadering en altijd per direct een passende oplossing. Heb je vragen of ben je benieuwd wat zij voor jou kunnen betekenen, zowel privé als zakelijk. Neem dan contact op of bezoek de website.

Author