Een renovatie zijn vaak niet in een dag gebeurd. Het is een klus waar veel werk in gaat zitten. Zo zijn er veel bedrijfspanden die bij een nieuwe verkoop of verhuur opgeknapt worden. Iedereen wilt zijn pand netjes en vertoonbaar hebben. Van kleine tot grote panden voor je werknemers en voor jezelf wil je een fijne werkomgeving creëren. Veel geld kost een renovatie wel, maar er zijn veel opties om voor niet al te duur al veel te renoveren. Je kunt beginnen met de vloer. De tapijttegels van www.tapijttegelhandel.nl zijn de ideale oplossing.

Makkelijk te leggen 

Om te beginnen is de tapijttegel heel gebruiksvriendelijk. Omdat het allemaal losse tegels zijn hoef je niet in de weer met een grote onhandige rol tapijt en kun je deze gemakkelijk tillen. Verder zijn de tapijttegels makkelijk versnijdbaar voor de hoeken of kleine plekjes die overblijven. De tapijttegel kan zo op de vloer, er hoeft dus geen ondervloer aan te pas te komen. Zonder lijm of nietjes blijven ze al liggen.  Dit scheelt dus weer in de kosten. 

Verwijderbaar

Vooral de renovaties van huurpanden lopen hoog op in de kosten, omdat je vaak niet alles meer kan meenemen wanneer je het pand verlaat of gaat verhuizen. Het is dus erg handig dat de tapijttegels niet alleen makkelijk te leggen zijn maar ook nog eens eenvoudig te verwijderen. Zo kan je de tegels bewaren of opnieuw gebruiken als je het pand weer verlaat. 

Makkelijk in onderhoud 

Op een plek waar veel mensen werken, wordt ook veel rommel gemaakt. Werknemers eten de hele dag, er wordt koffie gedronken en er komen klanten op bezoek. Dan kun je je voorstellen dat de vloer niet altijd even schoon blijft. Er kunnen vlekken ontstaan, maar deze zijn ook weer goed schoon te maken. Zit er echt een vlek in wat er niet meer uitgaat, dan kan die verwijderd worden en vervangen. 

Nog goedkoper?

Wil je nou echt minimaal uitgeven aan het pand, of is het een tijdelijke locatie waar gewerkt moet worden. Dan zijn de restpartij tapijttegels nog voordeliger. Doordat de tegels van een overgebleven partij zijn, worden die nog voordeliger aangeboden dan de normale tapijttegels. De tegels zijn in veel kleuren en stoffen beschikbaar, dus voor iedereen zit er wel iets tussen. Ben je nou benieuwd hoe de tegels eruit zien of heb je vragen ? kom dan langs bij de showroom van tapijttegelhandel.nl of neem contact met ze op. 

 

Author