Een emmer met deksel kan voor diverse doeleinden gebruikt worden. Dit geldt natuurlijk voor zowel de food- als de non-food industrie. Een emmer van 1 liter kan bijvoorbeeld handig zijn om bouillon in te bewaren, maar ook voor de koffiebonen op kantoor. Een emmer van 3 liter kan bijvoorbeeld weer handig zijn om satésaus in te bewaren, of om strooizout in te doen zodat je het pad bij de ingang van je showroom met zout kunt bestrooien op het moment dat het stevig gevroren heeft. Je wil immers niet dat bezoekers ongelukkig ten val komen als gevolg van de gladheid op het moment dat ze jouw showroom willen bezoeken. Het kan dan ook altijd van pas komen om op zoek te gaan naar zo’n emmer met deksel. Daarnaast zijn er voor zulke emmers allerlei accessoires verkrijgbaar zodat je een emmer met deksel voor meer doeleinden kunt gebruiken dan je oorspronkelijk gedacht had.

De veelzijdigheid van een emmer

Voor een emmer met deksel zijn allerlei accessoires verkrijgbaar. Bijvoorbeeld een emmer opener. Voedingswaren probeer je vaak zo afgesloten mogelijk te bewaren om de houdbaarheid zo lang mogelijk te kunnen houden. Hierdoor laat je vaak de lucht uit de emmer ontsnappen. Wanneer je dit gedaan hebt kan het vervolgens lastig zijn om de emmer weer open te krijgen. Door zo’n emmer opener te gebruiken wordt het openen van de goed afgesloten emmer een fluitje van een cent. Daarnaast zijn er ook tapkranen verkrijgbaar voor een emmer met deksel. Hierdoor kun je de bouillon makkelijk uit de emmer laten lopen zonder dat je hiervoor aan de slag hoeft met een soeplepel en de emmer steeds open en dicht hoeft te doen. Accessoires zijn overigens niet alleen verkrijgbaar voor een emmers met deksels. Deze zijn ook verkrijgbaar voor plastic flessen. Plastic flessen kunnen namelijk ook handig zijn om te gebruiken voor diverse doeleinden.

Plastic flessen

Stevige plastic flessen kunnen altijd van pas komen. Of het nu is om eigengemaakte aardbeiensaus in te bewaren, of om er schoonmaakmiddel in te doen. Ook voor plastic flessen zijn allerlei accessoires verkrijgbaar zoals een dispenserdop of een clipdop bijvoorbeeld. Een dispenserdop kan niet alleen makkelijk zijn om toe te passen op een plastic fles waar je zeep in bewaard, maar ook voor een fles waarin je de aardbeiensaus hebt gestopt. Aardbeiensaus wil je namelijk vaak met beleid op een gerecht ter garnering aanbrengen. Het is dan niet de bedoeling dat er ineens een grote hoeveelheid aardbeiensaus uit de plastic fles gutst. Tevens zijn er voor plastic flessen dopsleutels verkrijgbaar. Hierdoor krijg ook jij de fles open ondanks dat de fles te strak is dichtgedraaid door een collega. Plastic flessen en een emmer met deksel kun je dus voor allerlei toepassingen gebruiken.

Author