We leven tegenwoordig in een wereld waarin het waarborgen van privacy van groot belang is. Daarom is spionage via webcams natuurlijk een groot probleem; je wilt tenslotte niet dat iemand anders via jouw webcam mee kan kijken. Een oplossing voor dit probleem is er gelukkig al: Webcam Covers. In deze blog gaan we het hebben over Webcam Covers en het laten bedrukken van Webcam Covers.

Het hacken van webcams

Vandaag de dag is het hacken van een webcam niet heel moeilijk meer; iedereen zou het kunnen doen. Je hoeft in principe alleen maar over de juiste malware te beschikken en deze vervolgens op de computer van iemand anders te installeren. Het is daarom dus ook heel moeilijk om te voorkomen dat jouw webcam gehackt wordt. Echter, je kan er wel voor zorgen dat als jouw webcam gehackt wordt, er in ieder geval niks te zien is. Dit zou je kunnen doen door bijvoorbeeld een stukje tape op je webcam te plakken, maar een nog betere oplossing is een Webcam Cover.

De Webcam Cover

Een webcam Cover is een soort schuifje waarmee je je webcam kan bedekken. Hij bestaat uit twee delen: een vast gedeelte dat je vast moet plakken op je laptop en een gedeelte dat je heen en weer kan schuiven. Wanneer je je webcam dus niet nodig hebt kan je het schuifje over je webcam heen schuiven om te voorkomen dat andere mensen via jouw webcam mee kunnen kijken. Belangrijk is ook om te weten dat niet alleen de webcam van je laptop gehackt kan worden, maar ook die van je smartphone. Hoewel het hacken van de camera van een smartphone een stuk moeilijker is dan het hacken van die van een laptop, is het wel degelijk mogelijk. Een webcam cover voor je smartphone zou dus ook een goed idee zijn.

Het bedrukken van de Webcam Cover

Je kan je webcam cover(s) ook laten bedrukken met bijvoorbeeld het logo van je bedrijf of iets anders; hierbij kan je ook kiezen tussen verschillende kleuren en varianten als je dat wilt. Bij het bedrukken van de webcam cover wordt er eerst een digitale proefdruk gemaakt; zodra die is goedgekeurd, wordt alles gedrukt. Vaak wordt er ook een visitekaartje bij de Webcam Cover geleverd; dit visitekaartje kan eventueel ook zelf ontworpen worden.

Waarom de Webcam Cover laten bedrukken?

Een Webcam Cover bedrukken is een leuk idee, bijvoorbeeld als relatiegeschenk. Je kan eenvoudig een aantal Webcam Covers bestellen en daar het logo van jouw bedrijf op laten drukken. Deze kan je vervolgens aan je relaties geven; zo verspreidt je je bedrijfsnaam overal!

Author

Write A Comment