Als je voor je bedrijf op zoek bent naar een freelancer om bepaalde opdrachten te uitvoeren, dan kan het soms erg moeilijk zijn om een geschikte freelancer te vinden. Gelukkig zijn er mogelijkheden om je zoektocht naar een nieuwe freelancer makkelijker te maken. Het is niet alleen makkelijker maar ook is de kans groter dat je op deze manieren een betrouwbare freelancer vind want dat is ook zeer belangrijk. 

Schakel een uitzendbureau in 

Zoals je inmiddels al weet is het zoeken naar een uitstekende freelancer een tijdrovend proces. Vaak heb je daar als bedrijf zeker niet de tijd voor omdat er belangrijkere zaken zijn waar tijd in gestoken moet worden. In dit geval kan je het beste ZZP vacatures uitbesteden aan een uitzendbureau. Uitzendbureaus nemen namelijk al het werk uit handen en dat is zeer handig voor bedrijven. Je kan hierbij dan denken aan het uitbetalen van de freelancer maar ook het vinden van nieuwe freelancers. Voor bedrijven is dit extra interessant omdat ze op papier geen personeel in dienst hebben en daardoor minder belasting hoeven te betalen. 

Plaats vacatures op de website van je bedrijf

Als je bedrijf een eigen website hebt dan kan je er ook voor kiezen om vacatures op de website van je bedrijf te plaatsen. Als je website goed vindbaar is via verschillende zoekmachines en het is iemands droom geworden om voor jouw bedrijf aan de slag te mogen gaan. Dan is de kans erg groot dat deze persoon op zoek gaat naar vacatures op jouw website. Veel grotere bedrijven maken hier goed gebruik van omdat het bewezen is dat je op deze manier het beste personeel of een nieuwe freelancer kan vinden.

 

Plaats een artikel in de lokale krant 

Vrijwel iedere gemeente heeft zijn eigen krant waar het nieuws in is te vinden. Ook staan hier vaak vacatures in van bedrijven die in de gemeente van de krant te vinden zijn. Hier kan jij ook mooi gebruik van maken door een groot artikel te plaatsen met de titel zzper gezocht. Er zijn altijd werkzoekende in Nederland en enkele hiervan lezen de krant. De kans is dus vrij groot dat je nieuw personeel vindt door een artikel in de krant te plaatsen. Ook kan je een advertentie plaatsen in verschillende winkels zoals een supermarkt alleen heb je hier in de meeste gevallen wel toestemming voor nodig. Hier kan je natuurlijk eenvoudig om vragen bij de kassa of een balie van een winkel.

Author