Over mensen met paranormale gaven wordt vaak gedacht dat ze zomaar wat doen. Maar als je zelf eens contact opneemt met een van de mediums online, dan zul je zien dat ze, zelfs telefonisch of via de chat, veel over jou kunnen vertellen. Ze voelen jou aan en kunnen verbinding maken met jouw geest. Het is ook op die manier dat mediums online al je vragen kunnen beantwoorden. Nog een belangrijk iets is dat mediums online je inzicht kunnen geven in jezelf. Ze kunnen je een zetje in de goede richting geven door jouw probleem goed onder woorden te brengen.

Mediums online hebben ieder hun eigen vaardigheden

Er zijn mediums online die je veel kunnen vertellen over je overleden dierbaren. Dat kan heel belangrijk zijn als je nog vragen hebt die de overledene niet meer heeft kunnen beantwoorden. Een online medium kan je niet precies vertellen waar het mooie horloge van ome Jan is gebleven, maar kan je, door de familieverbanden aan te voelen wel een zetje in de goede richting geven.

Er zijn ook mediums die je meer kunnen vertellen over jouw toekomst. Je dromen, je wensen, je carrrière, noem het maar op. Zo heeft ieder medium één of meerdere specialiteiten. De mediums online geven zelf aan wanneer ze beschikbaar zijn om een reading voor jou te doen. Het doen van een reading vergt veel energie en sommige online mediums doen dus maar een beperkt aantal readings per week.

Wil je exacte tijden en data?

Dan hoef je geen medium, online of offline, te benaderen. De toekomst is van zoveel factoren afhankelijk, dat is niet exact te voorspellen. Wat een medium wel kan doen is aangeven of je dromen of je toekomstplannen realistisch zijn. Zo krijg je handvatten waar je mee aan de gang kunt. Ook het laten maken van een geboortehoroscoop kan je veel inzicht in je eigen leven, of dat van je kinderen, geven.

Hoe kies je het juiste medium?

Je kiest het medium waar je mee in contact wilt komen aan de hand van een foto en een korte beschrijving. Heel intuïtief dus. Het kan zelfs zijn dat je twijfelt en later toch voor een ander medium kiest. En dat is allemaal prima. Er is geen goed of fout. Het kan zelfs zijn dat het medium dat jij hebt gekozen zich niet in staat acht om jou te lezen. Als diegene een blokkade voelt, zal hij of zij niet koste wat kost toch een reading willen doen. De mediums online willen je graag helpen, maar dat moet wel lukken, natuurlijk.

Author