Als je met kinderen op vakantie gaat, dan wil je maar één ding: dat je kinderen zichzelf ook kunnen vermaken. Nu is dat met kleine kinderen nog best een uitdaging, maar als ze eenmaal hun zwemdiploma's hebben is een camping als Las Dunas Camping aan de Costa Brava in Spanje wel echt de moeite waard. Las Dunas Camping biedt vertier voor jong en oud. Kinderen en hun ouders en zelfs hun grootouders kunnen hier heerlijk genieten. Is het niet van het zwembad met glijbanen, dan wel van het zandstrand. En het weer? Daar hoef je je aan de Costa Brava geen zorgen over te maken!

Las Dunas Camping is van alle gemakken voorzien

Zo zijn er zo'n 1.600 kampeerplaatsen, is op iedere plek wifi aanwezig en mag je, tijdens openingstijden, altijd gebruik maken van het zwembad. Natuurlijk worden alle veiligheidsmaatregelen rond COVID-19 ook hier in acht genomen. Lees je dus voor je vertrekt even goed in over het gebruik van mondkapjes en andere hygiënemaatregelen. Er is een animatieteam aanwezig en ook voor de veiligheid in het zwembad wordt zorg gedragen. Dat is wel een fijn idee!

Wat denk je van El Delfin Verde?

Ook Camping El Delfin Verde vind je aan de Costa Brava. Deze camping biedt plaats aan maar liefst 1.800 tenten, caravans en vouwwagens. De kans is dus groot dat je, zelfs nu nog, kunt boeken voor deze zomer. Het zwembad van El Delfin Verde is gemaakt in de vorm van een dolfijn. Voor de allerkleinsten is een apart zwembadje gecreëerd. Ook hier vind je een zandstrand en nog veel andere faciliteiten. Wat denk je van een heerlijk diner in een van de restaurants? Informeer wel even of je moet reserveren. Dan kom je niet voor teleurstellingen te staan. Eet je liever op je kampeerplaats maar heb je geen zin om te koken? Dan kan je ook een maaltijd afhalen. Het ultieme vakantiegevoel!

Even lekker helemaal eruit

Het lijkt wel dat we dit jaar, nog meer dan andere jaren, de behoefte voelen om er even echt uit te gaan. Dat heeft ongetwijfeld te maken met de intelligente lockdown die een flink aantal maanden heeft geduurd. De muren van je eigen huis ken je inmiddels wel. Toch blijft het, zeker in deze tijden, nog wel van belang om alle nieuws rondom COVID-19 goed in de gaten te houden. Je weet dan welke maatregelen er op de plaats van jouw bestemming worden genomen en waar jij rekening mee moet houden.

Author