De afgelopen weken ben ik vooral thuis aan het werk. Hoewel het in het begin even wennen was, heb ik nu mijn draai wel gevonden. Ik bespaar per dag een hoop reistijd en daarbij kan ik mij thuis soms beter concentreren dan op de zaak zelf. Ik ben een stuk productiever dan voorheen, maar dat komt niet alleen maar door het thuiswerken op zich. Ik heb namelijk een ergonomische bureaustoel aangeschaft. Ik merkte namelijk dat ik niet lekker zat, last kreeg van mijn rug en schouders en dat mijn armen na een paar uur werken stijf werden. Ergonomische bureaustoelen dragen bij aan een juiste zithouding met een uitgerust lichaam tot gevolg. Door het aannemen van de juiste houding verminder je de spanning in je spieren, verhoog je je concentratie en daarmee ook de productiviteit. Ik heb een ergonomische bureaustoel aangeschaft bij Bureaustoel24. Deze winkel heeft ontzettend veel keus waardoor je altijd een product vindt dat aansluit bij jouw specifieke wensen. Ik zal een aantal aandachtspunten en modellen opnoemen om je een goed beeld te geven van de mogelijkheden. Mocht je namelijk ook last hebben van je schouders, nek, rug of armen, dan kan het aanschaffen van een ergonomische bureaustoel je hier vanaf helpen. Verdiep je goed in dit onderwerp voordat je een aankoop doet. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt!

Bureaustoel24 heeft voor iedereen een geschikt model

Bureaustoel24 biedt ontzettend veel verschillende soorten producten aan. Van bureaustoelen tot bureaus en van bureaumeubelen tot kantoorartikelen, alles is bij hen te vinden. Zo ook ergonomische bureaustoelen in verschillende varianten. Denk hierbij aan stoelen met en zonder armsteunen, hoofdleuningen, wieltjes en kiepstanden. Zelf heb ik een zwarte bureaustoel van leer met wieltjes eronder. Zo kan ik gemakkelijk heen en weer rollen en de juiste houding aannemen. Bij Bureaustoel24 snappen ze maar al te goed wat je nodig hebt en ze kunnen je dan vrijwel altijd aan een voor jou geschikt model helpen. Een goede ergonomische bureaustoel zorgt ervoor dat je lichaam wordt ondersteund op plekken waar het dat het hardst nodig heeft. Daarbij zul je door een ergonomische bureaustoel aan actieve houding aannemen. Dit draagt bij aan een gezonder lichaam dat uitgerust is.

Let goed op de juiste hoogte, afstand tot je scherm, kiepstand en ondersteuning in bijvoorbeeld de onderrug. Bureaustoel24 heeft aandacht voor al deze onderdelen en staat je graag te woord. Zelf heb ik nu zowel thuis als op kantoor een bureaustoel van hen en ik heb hierdoor een stuk minder last van mijn rug. Succes met het maken van een keuze!

Author

Write A Comment