Het is weer eens zo ver. Ik heb weer mijn Iphone laten vallen. Al verschillende keren heb ik mijn scherm kapot laten vallen. Dit keer is het echter een stuk serieuzer. Ik was mijn telefoon aan het schoonboenen in het hoesje. Echter boende ik zo hard, dat opeens mijn telefoon zo uit het hoesje vloog. Hij viel natuurlijk op de tegels, want ik was buiten. Niet alleen het scherm was kapot, maar mijn hele telefoon leek het niet meer te doen. Ik had geen wifi meer. Ook deed de trilfunctie het niet. Dit was zo erg balen! Iphones zijn hartstikke duur en hele fijne telefoons. Maar een nieuwe kopen zit niet echt in mijn budget. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een Iphone reparatie punt. Online vond ik de website GSM Paradise, deze doen aan allerlei telefoon reparaties. Voor een Iphone reparatie ben ik bij hun dus ook aan het goede adres. Ik was wel een beetje sceptisch of ze voor een redelijke prijs mijn telefoon konden repareren. Soms zijn die reparaties zo duur dat je beter een nieuwe kan kopen. Maar gelukkig leverden ze boven verwachting! Voor een lage prijs heb ik naast een werkende en hele telefoon ook nog een nieuwe batterij erbij gekregen! Nu voelt het gewoon alsof ik een nieuwe telefoon heb. Hoe ze mijn telefoon hebben gerepareerd vertel ik vandaag in deze blog, veel leesplezier!

De klassieke schermreparatie

Als eerste moest natuurlijk mijn scherm gerepareerd worden. Dit is vrij makkelijk. Ze halen het oude scherm eraf en lijmen er een nieuw scherm op. Zolang de onderlaag van je scherm maar niet beschadigd is werkt de telefoon dan vervolgens als vanouds!

Een Iphone reparatie voor een kapotte wifi-antenne

Door de klap van de val was ook mijn wifi-antenne kapot gegaan. Dit is vrij zeldzaam, dus hiervoor vreesde ik het meest. Weten ze wel hoe je zo’n reparatie uitvoert? Gelukkig wisten ze dat zeker, en hebben ze een nieuwe wifi-antenne in mijn telefoon geplaatst. Zo kan ik weer lekker internetten.

Daarnaast ook nog een kapotte trilfunctie

Als een telefoon hard stoot kan ook de trilfunctie kapot gaan. Dit is natuurlijk niet zo heel dramatisch, maar toch fijn om dat weer werkend te hebben. Omdat ze de telefoon toch al uit elkaar moesten halen voor de wifi-antenne heb ik dus de trilfunctie ook direct laten repareren. Deze doet het ook weer naar behoren!

Direct ook maar de accu laten repareren

Tot slot was mijn batterij al een tijdje slecht. Daarom had ik gevraagd dat, als het niet te duur zou worden, ze ook wel de batterij mochten vervangen! Omdat de telefoon toch al open was rekenden ze helemaal niet zoveel geld hiervoor! Dankzij de nieuwe batterij en alle andere reparaties voelt het alsof ik een gloednieuwe telefoon heb, zo fijn!

Author

Write A Comment