Daar is namelijk een flinke investering voor nodig. En dat is logisch. Als je alleen al kijkt naar de techniek die schuilgaat in zo'n trailer truck. Bij Wensink ben je in ieder geval aan het juiste adres voor trailer trucks van de merken Mercedes en Fuso. De medewerkers kunnen je adviseren, luisteren goed naar jouw wensen en eisen en zullen er voor zorgen dat jij de perfecte trailer truck aanschaft voor jouw bedrijf. Je kunt bij Wensink zelfs kiezen uit diverse nieuwe én gebruikte exemplaren. Ook financiering en lease is mogelijk. Je ziet het, als je op zoek bent naar een nieuwe trailer truck voor jouw bedrijf, dan moet je bij een van de 40 vestigingen van Wensink zijn!

Een trailer truck is niet compleet zonder trailer

En ook die kun je via Wensink bestellen. Of je nu gaat voor een zeilwagen, een kipper of een koelwagen, je bent ook hiervoor bij Wensink aan het juiste adres. Je kunt je oude trailer of oplegger hier inruilen als je dat wilt. Koop je dan direct een nieuwe trailer truck? Dan ga je helemaal in het nieuw de weg weer op. De garantie is gegarandeerd goed geregeld. Zo weet je dat je, ook met een reeds gebruikte trailer truck weer jaren vooruit kunt.

Is zo'n trailer met truck een maatje te groot?

Dan kun je natuurlijk ook een bedrijfsbus kopen. Deze kan worden gepersonaliseerd naar jouw wensen. Dus of je nu een aannemersbedrijf hebt of bloemen verkoopt vanuit je bedrijfsbus, het interieur kan worden aangepast naar jouw wensen. Moet je dagelijks veel gereedschap meenemen? Dan is het wel zo fijn als dat gereedschap veilig en overzichtelijk kan worden opgeborgen. Een extra plus is dan dat er nog ruimte overblijft voor de materialen waarmee je werkt. Denk dan aan zakken gips of snelbeton of zelfs complete gipsplaten. Verkoop je bloemen vanuit je bus? Dan is het belangrijk dat je emmers rechtop blijven staan en dat je klanten goed kunnen zien wat je aanbod is, ook hier is een goede oplossing voor te bedenken!

Laat je vrijblijvend informeren over alle mogelijkheden

Waarschijnlijk heb je zelf al bedacht of je een trailer truck of een bedrijfsbus nodig hebt en heb je ook al een budget in gedachten. Toch kunnen de medewerkers van Wensink je nog adviseren over de mogelijkheden op het gebied van financiering of leasen. Alles om er voor te zorgen dat jij weer jarenlang plezier hebt van je nieuwe voertuig.

Author