Over een maand is mijn lieve stiefbroer Joe jarig. Hij wordt 19 jaar. Momenteel heeft hij nog geen feest gepland staan en wilt hij eigenlijk niks doen voor zijn verjaardag. Dit vinden wij als familie erg jammer en daarom organiseren wij voor Joe zijn verjaardag een surpriseparty met al zijn vrienden en familie. Het wordt een groot feest met ballonnen en lekker hapjes en drankjes. Het is aan mij en mijn zus om er wat moois van te maken. Van onze ouders hebben wij een budget gekregen en daar mogen wij mee doen wat we willen. Aan de slag dan maar!

Voorbereidingen

Het kan niet vroeg genoeg geregeld worden, het wordt namelijk 30 graden in de maand augustus en hopelijk blijft dat ook zo op de 20e van de maand. We kunnen het nog niet zien maar we verwachten wel dat het mooi weer wordt. Wij hebben een grote tuin waar een hele hoop mensen in kunnen, dus een hele hoop mensen worden dan ook uitgenodigd. Er wordt een hele Excel lijst opgesteld met de gastenlijst. Verder moeten wij alle drankjes en hapjes gaan inkopen. Het allerleukste is dat er een echte Gin-bar komt. Mijn zus heeft dit weten te regelen via haar vriend. Ideaal. Verder moeten wij ook nog een barbecue regelen. Het feest duurt namelijk van 14:00 tot 21:00.

Het belangrijkste van een verjaardag

Joe is niet zo van de cadeautjes, maar hij vindt het wel altijd leuk om te krijgen. Daarom zijn mijn zus en ik op zoek gegaan naar het perfecte cadeau voor onze stiefbroer. Wij vinden allebei dat Joe wel een upgrade mag krijgen in zijn kledingkast. Het is een grote rotzooi daar en hij draagt dezelfde T-shirts soms 4 keer per week. Daar moet verandering in komen. Daarom hebben mijn zus en ik besloten om voor hem een tof Levis shirt te kopen en een aantal Tommy Hilfiger shirts. Dan krijgt hij hopelijk wat meer smaak en zin om van T-shirt te wisselen elke dag. Is wel zo hygiënisch

Let the party be-gin!

Het is tijd voor de verassing. Joe weet van niks. Hij kan elk moment thuiskomen met zijn twee beste vrienden Jack en Tom. De Gin staat al koud en de barbecue staat al aan.

Daar zijn ze! Tijd voor de verassing.
Joe was erg blij verrast en vond het superleuk. Hij heeft meteen een nieuw Tommy Hilfiger shirt aangedaan, omdat hij ze helemaal geweldig vond. Een geslaagd cadeau en een geslaagd feest.

Author