Een gepersonaliseerde waterfles is leuk voor jezelf, maar ook voor je bedrijf. Zo is het mogelijk om al je werknemers een gepersonaliseerde waterfles cadeau te geven, bijvoorbeeld in een kerstpakket of als bedankje voor hun harde werk. Iedereen heeft dan een eigen gepersonaliseerde waterfles die ze mee kunnen nemen naar werk, zodat ze ook nog eens genoeg water kunnen drinken.

Daarnaast is zo’n waterfles vaak ook duurzaam en kun je hem ook gebruiken als koffiebeker. De flessen zijn vaak gemaakt van RVS en zijn lekvrij. Daarnaast heb je vaak ook de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende leuke kleuren en prints. Zo is er voor iedereen een geschikte gepersonaliseerde waterfles.

En welk formaat wil je? Daar heb je namelijk ook vaak keuze in. Zo zijn er vaak waterflessen van 260 ml, 500 ml, 750 ml of 1 liter. Hartstikke leuk dus; niet alleen voor je werknemers maar ook gewoon als cadeau voor iemands verjaardag! Maar waar kun je zo’n gepersonaliseerde waterfles dan kopen?

Waar koop je een gepersonaliseerde waterfles

Zo’n waterfles koop je online bij flaske.nl. De flessen zijn zonder gravering €29,95 per stuk en met gravering €39,95 per stuk. En wist je dat je met zo’n fles je drankje tot wel 12 uur lang warm kan houden en tot wel 24 uur koud? Vul de fles met water en extra ijsblokjes in de zomer zodat je altijd lekker koel water bij je hebt. De opening van de fles is namelijk breed genoeg om de fles te vullen met ijsblokjes. Is dat niet handig? En als er wat mis is met de fles heb je in ieder geval twee jaar lang garantie als je de fles bij flaske.nl koopt. Bij de fles kun je ook leuke en handige accessoires bestellen. Wat voor accessoires kun je er dan allemaal bij bestellen?

Accessoires bij de waterfles

Als je een waterfles koopt bij flaske.nl is het mogelijk om er een karabijnhaak bij te bestellen en een sportdop. Je kan de fles dan bijvoorbeeld aan een rugzak hangen en met een sportdop is het ook mogelijk om de waterfles mee te nemen tijdens het sporten. Dit drinkt veel fijner dan een waterfles zonder sportdop. Wil je een andere dop, bijvoorbeeld een roze of een groene? Dan kun je bij flaske.nl ook losse doppen bestellen. Zo maak je van dezelfde waterfles toch net iets anders en lijkt het net alsof je een nieuwe waterfles hebt! Ga jij een gepersonaliseerd waterfles bestellen bij flaske.nl?

Author