Ben jij werkzaam als ondernemer en op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen? Ga dan eens op zoek naar de bedrijfswagenadviseurs.  Dit is namelijk een bedrijf waarbij je bedrijfswagens kunt leasen zonder tussenkomst van een externe dealer. Concreet betekent dit dus dat je met alle zaken die betrekking hebben op je nieuwe bestelwagen terecht kunt bij de bedrijfswagenadviseurs. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe bestelwagen omdat je werkzaam bent als ondernemer, heb je misschien al wel een bepaald model in gedachten. Daarnaast zullen er vast en zeker ook een aantal wensen en behoeften zijn waaraan jouw nieuwe bedrijfswagen moet voldoen.

Wensen en behoeften

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe bedrijfswagen, zal je vast een aantal wensen en behoeften voor ogen hebben. Misschien wil je wel een nieuwe bedrijfswagen waarin je kunt staan? Of misschien beschik je straks liever over een compacte bestelwagen. Wanneer je op zoek bent naar een compacte bestelwagen, kun je eens een kijkje nemen tussen de top 5 compacte bestelwagens van 2021. Bestelwagens kunnen namelijk opgedeeld worden in een aantal categorieën. Hierbij kun je onder andere denken aan comfort, techniek en prijs. De top 5 compacte bestelwagens op basis van de techniek ziet er als volgt uit.

De top 5

Op de eerste plaats in de top 5 compacte bestelwagens van 2021 staan de Volkswagen Caddy en de Opel Vivaro XS. Beide bestelwagens voldoen aan alle technische wensen en behoeften van een compacte bestelwagen. Tevens beschikken deze twee bestelwagens over veiligheidssystemen van een ongekende hoogstaande kwaliteit. In deze bestelwagens kun je dus je middelen en materialen veilig vervoeren. Op de tweede plaats staat de Ford Transit Connect. Dan volgt de Citroën Berlingo en de Opel Combo en op de vierde plaats staat de Fiat Doblo. Op de vijfde plaats staat dan de Mercedes Benz Citan. Wanneer je liever gaat voor meer comfort in je bestelwagen en niet zoveel waarde hecht aan de techniek, is er een andere top 5 die je op kunt volgen.

De top 5 op basis van comfort

Op het moment dat je de techniek van een bedrijfswagen niet zo belangrijk vindt, maar liever kiest voor extra comfort, kun je de volgende top 5 aanhouden. Op de eerste plaatst staat de Volkswagen Caddy. Vervolgens komt de Ford Transit Connect. Op de derde plaats staat de Citroën Berlingo. Vervolgens komt de Opel Vivaro en op de laatste plaats de Ford Transit Courier. Wanneer je over een nieuwe bedrijfswagen wilt beschikken waarvan zowel het comfort als de techniek van een hoogstaande kwaliteit is, is het aan te raden om te kiezen voor een Volkswagen Caddy of voor een Ford Transit Connect. Wanneer je hierover meer informatie wilt hebben, kun je contact opnemen met de bedrijfswagenadviseurs.

Author