HT Greenhouses is een bedrijf dat gespecialiseerd is in kassensloop, kassenbouw en levering van kasinstallaties en kasmaterialen. Daarnaast renoveren ze ook kasprojecten. Dit doen ze allemaal wereldwijd. Bij HT Greenhouses kan je ook terecht voor gebruikte kassen, overkappingen, hobbykassen en speciale kassen voor de horeca. Ze hebben daarbij tweedehands kassen en gebruikte kasmaterialen, wanneer je er iets minder geld aan wil spenderen. Als je graag wil weten wat ze nog meer voor je kunnen betekenen, neem dan contact op via de website van HT Greenhouses. Heb je vooral iemand nodig voor kassensloop?

Kassensloper

Zoals hierboven al benoemd is HT Greenhouses onder andere gespecialiseerd in kassensloop. Als je dit zo snel mogelijk wil laten uitvoeren, is het dan ook een goed idee om een kassensloper in te schakelen via dit bedrijf. Ze hebben hier al meer dan 35 jaar ervaring in en helpen je niet alleen met het slopen, maar ook met het demonteren van de kas. Een kassensloper heeft vaak een snelle werkwijze en gaat gestructureerd aan de slag. Zeker bij HT Greenhouses kun je ervanuit gaan dat er een ervaren kassensloper ingeschakeld wordt, die ervoor zorgt dat alles soepel en op rolletjes verloopt. Ze zorgen ook voor de nodige professionele kassensloop materialen, want dat heeft zo’n bedrijf natuurlijk allemaal liggen. Wil je ook een kassensloop opleveren?

Kassensloop opleveren

Als een kassensloop project gedaan is, wordt het schoon en vrij opgeleverd. Het is ook mogelijk om het terrein te laten egaliseren of in te zaaien met graszaad. Bij HT Greenhouses kan het allemaal, daarbij zorgen ze er altijd voor dat een kassensloop project snel en schoon wordt afgerond. En waar zijn de kassensloop bedrijven gevestigd van HT Greenhouses? Zoals hierboven al genoemd zitten ze wereldwijd. Lees hieronder in welke landen je dit bedrijf allemaal kunt vinden.

Vestigingen kassensloopbedrijven

De vestigingen van de kassensloopbedrijven van HT Greenhouses zijn gevestigd in Westland, Bleiswijk, Zwolle, Zeeland, Den Haag, Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en België. Daarnaast zijn er ook vestigingen gevestigd in Noord-Holland, Limburg en Friesland. Ook vind je buiten Nederland en België vestigingen van dit bedrijf, onder andere in Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Portugal. Zelfs buiten Europa kom je Greenhouses tegen, zoals in Canada, Nieuw-Zeeland en Australië. Wil jij gebruik maken van een van de diensten van dit bedrijf? Neem dan nu contact met ze op via de website om te kijken wat ze voor jou kunnen betekenen!

Author