Sta je te trappelen om te beginnen aan je verbouwing en wil je daarom het proces van bouwdroging versnellen? Of heb je onverwachts te maken gekregen met vrijgekomen vocht? De oplossing hiervoor is een bouwdroger. Aanschaffen niet de oplossing? Een goede tip van mijn kant? Een bouwdroger huren!

Waarom bouwdrogen?

Natuurlijk kun je wachten totdat het vocht vanzelf opdroogt, maar mijn ervaring heeft me geleerd dat het geduld dan nogal eens op de proef wordt gesteld. Één van de factoren die hieraan ten grondslag ligt, zijn de weersomstandigheden. En zeker bij ons in Nederland bieden de voorspellingen op langdurig gunstig weer geen garantie. Onverwachts kan regen de kop op steken en roet in het eten gooien waardoor nog meer tijd verloren gaat en de kosten oplopen. Bespaar jezelf de onnodige kopzorgen en kies voor de oplossing met het hoogste rendement: het huren van een bouwdroger.

Huren is duurzaam

Een bouwdroger aanschaffen is een behoorlijke investering en daarom zonde wanneer deze praktisch maar één keer gaat worden gebruikt. Natuurlijk kun je ze vinden voor aangename prijzen, maar de vraag is dan of die bouwdroger écht doet wat hij u belooft. Ofwel: goedkoop is vaak duurkoop. Dat was in ieder geval waar ik tegenaan liep. En vanuit duurzaamheidsoogpunt merkte ik dat het uiteindelijk voordeliger en efficiënter was om te huren.  Wat de reden ook mag zijn voor het willen gebruiken van een bouwdroger, één ding staat buiten kijf: je wilt op een verantwoorde manier te werk gaan. Beschadigingen die verdere vertraging opleveren, zoals krimpscheurtjes in de vloer en muur of schimmel in de wanden, wil je niet. Professionele apparatuur en know-how van hoe je te werk moet gaan is daarom een must.

Bouwdroger huren bij Droogspecialist

Een vriend van me tipte de Droogspecialist. Daar stond een ervaren team van professionals voor me klaar. Zij weten dat geen enkele klus hetzelfde is en dat een bouwdroger op maat ervoor zorgt dat er efficiënt te werk kan worden gaan. Wij bieden dan ook bouwdrogers te huur aan van verschillende soorten en maten van hoge kwaliteitsmerken voor een scherpe prijs. Ook onderwerpen ze de bouwdrogers regelmatig aan kwaliteitstests waardoor ze ons kunnen blijven verzekeren van kwaliteit.
 

Alles nog even op een rijtje

Mijn tip bij verbouwingen in vochtige ruimtes is het huren van een bouwdroger, omdat:

  • het kop- en geldzorgen bespaart
  • je efficiënt en veilig te werk kan gaan
  • het een duurzame en voordelige oplossing is
  • het zonde is om er een te kopen als je hem maar eens gebruikt.
Author