De winter is nog in volle gang. Dit seizoen leent zich er echt voor om ‘s avonds lekker in een warme outfit op de bank te kruipen. Zo fijn om dat te doen met een hete kop thee in de hand. Dat maakt de kou en de regen buiten toch draaglijk. Wil jij genieten van de regen die op ramen tikt? Haal dan deze dingen in huis om optimaal van de winter te kunnen genieten. 

Warme pyjama of huispak

De warme pyjama is wel een beetje een must voor in de winter. Wil je er extra hip bij lopen thuis? Dat doe je zeker met een onesie! Dit kledingstuk lijkt op een pyjama, maar het bestaat uit één deel in plaats van twee delen. Op verschillende webshops is er zowel een onesie voor dames als een onesie heren verkrijgbaar. 

Dikke sokken 

In de winter wordt de vloer van je huis extra koud. Zeker als je plavuizen hebt voel je dit al snel. Bestel daarom dikke sokken voor de koude winterse dagen. Sommige sokken hebben schapenwol aan de binnenkant en zijn daarom extra warm. Dat voelt echt lekker en maakt je dag een stukje warmer zonder dat je er heel veel meer moeite voor moet doen. 

Dekentje voor over je benen

Het is heerlijk om een dekentje op de bank te hebben voor over je benen. De lucht in huis kan soms wel eens fris aanvoelen. Als je hebt gelucht die dag of het raam staat op een kiertje dan is de kou goed merkbaar. Dekentjes worden meestal van fleece verkocht en die houden de benen goed warm. Je kan dus stil blijven zitten als je een goede film zit te kijken. Bestel er gelijk twee voor je visite of eentje extra voor je partner. 

Kop kruidenthee voor warmte van binnenuit 

Thee verwarmt van binnenuit. Het is een heerlijk drankje om te drinken als het buiten koud is. Verwarmende kruiden zijn kaneel, kardemom, gember en vanille. Als thee deze ingrediënten bevat zit je er al snel warmpjes bij. 

Kruik voor op de buik 

Last van koude handen of voeten? De kans bestaat dat dit vanuit de lever komt. Als daar een blokkade zit stroomt de energie niet goed door naar de buitenste delen van je lichaam, je handen en voeten dus. Leg een kruik op je buik om je lever te verwarmen. Je handen en voeten volgen dan snel. 

Author