Kan jouw huis wel weer een likje verf gebruiken? En wil je een hippie uitstraling? Dan is de verf van Sikkens Alpha Rezisto mat jouw perfecte keuze. Deze verf is geschikt voor al het steen en stucwerk, dus je kan er veel kanten mee op! Of jij nou de slaapkamer, keuken of de woonkamer een hippe matte kleur wil geven, het kan allemaal! Je wilt je natuurlijk op je gemak voelen in je eigen huis. Je vindt het leuk om vrienden uit te nodigen maar op dit moment voelt je huis nog niet helemaal af. Twijfel dan niet langer, pak je kwasten op en ga aan deze slag met deze fantastische verf! Daarna zal jij je ongetwijfeld weer helemaal thuis voelen en kunnen al jouw vrienden komen kijken naar het schitterende resultaat.

Uitstraling

De Alpha Rezisto mat van Sikkens heeft een prachtige matte uitstraling. Mat is weer helemaal hip, wat deze verf een uitstekende keuze maakt. De verf is ook nog eens vlek afstotend wat ervoor zorgt dat jouw huis er nog mooier uit ziet! Geen vette bitterbal vingers van vrienden of van kinderen die na het eten van hun zakje chips door het huis gaan rennen. Mocht er onverwachts toch ergens een vlek komen dan kan jij deze gemakkelijk reinigen! Er ontstaat dan niet eens een glanzende vlek. De combinatie van bovenstaande kwaliteiten maakt deze verf perfect voor plekken in huis die intensief gebruikt worden zoals een woonkamer of een gang! Tegenwoordig zie je dat matzwart weer helemaal hip is maar gelukkig heb jij de keuzevrijheid in meerdere kleuren! Je geeft je wensen aan en de Sikkens creëert!

Feitjes over de verf

Dit klinkt allemaal geweldig maar jij wilt natuurlijk nog wat meer feitjes weten over dit type verf. Een belangrijk onderdeel is natuurlijk de prijs gecombineerd met het aantal verf dat je nodig hebt om jouw project af te krijgen. Met de Sikkens Alpha Rezisto mat schilder jij gemiddeld elf vierkante meter per liter. Dat kost je dan gemiddeld tussen de 1 en 1,50 euro per vierkante meter. Tel uit je winst! Wil je jouw project snel af hebben? Ook dan is dit een perfecte optie voor jou. Na 6 uur kan jij er namelijk al voor de tweede keer overheen schilderen! Het merk is voorzien van een ecolabel. Wat dit is? Een Ecolabel garandeert dat er tijdens de productie rekening is gehouden met het milieu! De verf is in allerlei maten te verkrijgen dus de grootte van jouw project is geen enkele belemmering! Je kan al een blik kopen van 1 liter Sikkens Alpha Rezisto mat maar ook van 10 liter! Bij bestellingen vanaf 50 euro hoef jij ook geen verzendkosten te betalen, ideaal! Mocht je veel aan het werk zijn waardoor thuisbezorgen lastig is kan je het ook altijd afhalen bij een afhaalpunt. Op die manier draag je nog weer meer bij aan de milieuvriendelijkheid van jouw project!

Author