Op 21 juni 2020 is het weer zo ver: het is Vaderdag! En welke vader houdt er nou niet van een verrassing? Daarom is het belangrijk dat je jouw vader, opa, broer, vriend of vaderfiguur op deze dag even goed in het zonnetje zet. Dat doe je natuurlijk doormiddel van een mooi gebaar of cadeau. Maar we weten ook allemaal dat Vaderdag cadeaus heel snel een beetje cliché zijn. Ga daarom voor een origineel Vaderdag cadeau!  Vind je het lastig wat je moet geven met Vaderdag? Lees deze blog voor originele cadeautips waar je vader(figuur) enorm blij mee zal zijn.

Een flesje wijn versturen

Welke vader wordt er nou niet blij van een lekker flesje wijn? Een fles wijn verzenden is altijd een goed idee als je je vader een mooi gebaar wil maken. Je kunt het extra speciaal maken door de fles wijn die je gaat verzenden in een speciaal bedrukte wijndoos te laten versturen. Of kies er voor om bijvoorbeeld een wijn te kiezen uit je geboortejaar, of die van je vader. Dan zit er een extra betekenis achter!

Een retro voetbalshirt

Is jouw vader een echte voetbal fan en is hij helemaal hotel de botel van één specifieke club? Dan is het echt een heel erg leuk idee om je vader voor Vaderdag een shirt te geven van die club. Je maakt het helemaal speciaal als je een retroshirt geeft van zijn lievelingsteam. Zo heb ik mijn vader ooit een Ajax shirt gegeven, die de spelers van Ajax droegen in 1995: het jaar dat Ajax de Champions League won. Mijn vader was helemaal door het dolle heen en ik zie hem het shirt nog regelmatig met trots dragen. Weet je niet precies voor welke club je vader is? JE hebt ook geweldige retro voetbalshirts van het Nederlandse team. Succes gegarandeerd!

Geef een weekendje weg

Niet is leuker dan quality time spenderen met jouw vader. Andersom vindt hij dit waarschijnlijk ook het mooiste cadeau. Het is dus ook een heel leuk idee om je vader een weekendje weg te geven voor Vaderdag. Dan kunnen jullie samen wat leuks gaan doen, of neem bijvoorbeeld je broers en zussen ook mee als je die hebt. De herinneringen die je vader overhoudt aan dit weekendje zal hij nooit meer vergeten en zijn meer waard dan welk cadeau dan ook!

We hopen je met deze blog geïnspireerd te hebben om je vader een geweldige Vaderdag te bezorgen!

Author