Is het weer bijna tijd, het einde van het jaar en dat wil jij met jouw klas leuk afsluiten. Iedereen heeft zijn jaar gehaald en dit willen jullie vieren. Jullie hebben geen idee wat jullie kunnen doen daarom ben je bij deze blog uitgekomen! In deze blog neem ik jullie mee met enkele dingen die jullie kunnen doen om het jaar af te sluiten. Dit zijn activiteiten waar je lekker bezig bent binnen of buiten, hier wordt de mentor weer blij van en je kunt het met een grote groep doen in verband met Corona. Natuurlijk wilt iedereen een lekker feestje, maar toch kan het altijd eerst een activiteit waar jullie echt bezig mee zijn. Ook kunnen de onderstaande activiteiten aan het begin van het jaar worden gedaan zodat alle klasgenoten elkaar leren kennen.

Paintballen                                     

Paintballen is echt iets leuks waar alle jongens van staan te springen. Het is spannend en uitdagend want je wilt natuurlijk zoveel mogelijk mensen neer knallen. Je kunt dan bijvoorbeeld verschillende opdrachten en missies doen om het spel nog uitdagender maken. Ook zie je vaak dat het de jongens tegen de meisjes gaan opnemen. Paintballen kan je doen bij Paintball Jungle, zij hebben een ruime keuze aan verschillende activiteiten. Paintballen bij Paintball Jungle zijn er de volgende arrangementen:

  • Spelen op verschillende, unieke speelvelden
  • Alleen met je eigen groep
  • Onbeperkte speeltijd
  • Spectaculaire missies en opdrachten
  • Mooie wapens en uitrustingen

Suppen

Wil je met het mooie weer in het begin van September een activiteit doen waardoor de mensen in de klas elkaar beter leren kennen? Neem een kijkje bij efoil school Amsterdam, hier kan je namelijk een sup huren. Dit zijn van die grote surfplanken die een stuk langer en dikker zijn dan een normale surfplank. Bovendien wordt je niet aangedreven door de golven net als bij surfen, maar door een peddel die je krijgt. Het is daarom ook heel goed voor je lichaam, het kost namelijk best veel kracht en energie om vooruit te komen. Sup huren Ijburg is de ideale plek.

Efoilen

Als je echt iets heel spectaculairs wil doen wat bijna niemand doet omdat het pas net op de markt is in Nederland, dan moet je kijken naar hetzelfde bedrijf voor de sups, namelijk Efoil school Amsterdam. Hier kan je groepslessen volgen waar iedereen op een elektrisch aangedreven board zweeft boven het water. Wanneer er geen efoils meer over zijn bij een grote groep, kunnen de andere gaan suppen. Het leuke aan efoilen is dat bijna niemand het ooit heeft gedaan of iets soortgelijks, daardoor maakt het efoilen nog vetter!

Author