Als je gaat trouwen, hoop je dat het een memorabele dag wordt. Een van de mooiste uit jouw leven en het leven van je partner. En ook de gasten die aanwezig zijn bij de trouwerij zullen er een goede herinnering aan overhouden. Het kan leuk zijn om iedereen die aanwezig is bij de bruiloft, een leuk aandenken mee te geven, als een soort souvenir. Een klein cadeautje om de mooie herinnering in leven te houden. Dit kan je bijvoorbeeld regelen bij Suprème Relatiegeschenken. Daar kan je ontzettend veel kleine en grote, persoonlijke cadeaus vinden, die je in grotere aantallen kan bestellen, zodat je iedereen op je trouwerij voor een prikkie kan voorzien van een souvenir. Waterflessen bedrukken met iets wat voor jullie aan de mooie herinnering doet denken kan, maar je kan er ook gewoon een zonnebril of stressbal kopen. Hier zijn wat suggesties voor leuke cadeautjes. 

Notitieboekje

Houden veel van je gasten van schrijven of tekenen? Dan is een notitieboekje altijd een leuk idee. Creatieve mensen hebben namelijk vaak de neiging om verslaafd te raken aan het verzamelen van notitieboekjes. En om het extra persoonlijk te maken, kan je dit specifieke notitieboekje laten bedrukken. En je kan bijvoorbeeld een concept bedenken zoals: schrijf de eerste bladzijde vol met de beste gebeurtenissen van deze dag, en zet dit vervolgens elke dag voort tot het boekje vol is. De bruiloft is dan een leuk startpunt van een soort minidagboekje gevuld met dagelijkse hoogtepunten. 

Mok

Een mok doet het ook vaak goed. Zet er leuke foto of citaat op, en elke keer dat degenen die de mok mee naar huis krijgen uit deze beker drinken, zullen ze terugdenken aan de mooie dag van je bruiloft. Zo tover je bij elk kopje koffie weer even een glimlach op iemands gezicht. Dat is toch een fijn idee? 

Paraplu

Hier denk je misschien niet zo gauw aan, maar als je in Nederland woont, heb je zeker een paraplu nodig. Daarom is dit een leuk en ook nog eens praktisch cadeautje. Ook paraplu’s kan je laten bedrukken om je persoonlijk te maken. Als je bijvoorbeeld een bruiloft hebt waarbij twee mannen of twee vrouwen gaan trouwen, kan je leuke regenboog paraplu’s meegeven. Maar alles is natuurlijk mogelijk. Een paraplu in de themakleur van je trouwerij is ook al erg leuk. 

Snack

Iets te eten meegeven werkt ook altijd. Het doet ergens een beetje denken aan een kinderpartijtje, maar een beetje kind blijven is hartstikke gezond. Geef iedereen chocola mee waarvan je op de verpakking een leuke boodschap of een foto laat zetten. Smaakt extra lekker met een goede herinnering in gedachten! 

Author