Geef jouw kledingkast meer kleur met de Cast Iron Jeans. Deze jeans worden gemaakt door het bekende merk “Cast Iron”. Het staat voornamelijk voor premium denim. Dit wil eigenlijk zeggen dat de spijkerbroeken van goede kwaliteit zijn. 

Pasvormen

Ben jij benieuwd naar de pasvormen van Cast Iron Jeans? Deze stoere jeans zijn namelijk verkrijgbaar in diverse fits, wassingen en kleuren. Van super slim fits tot aan relaxed fits, heeft de jeans collectie een breed aantal aan diversiteit. Het verschil zit hem voornamelijk tussen de fitting rondom de taille en de benen. Deze jeans zijn daarom voor iedereen geschikt. Het bevat namelijk ieder soort pasvorm. Daar komt ook nog eens het kenmerkende logo van Cast Iron bij kijken, waardoor je nog meer opvalt met je jeans. Een super slim fit pasvorm zit bijvoorbeeld strak van de taille tot de beenopening, maar zit alsnog comfortabel. Slim fit jeans zijn vooral erg comfortabel voor mannen met een slankere taille. Een ander pasvorm is de moderne tapered fit jeans. Dit is perfect voor mannen die zoeken voor een relaxte taille vorm. Een goede paar jeans vinden met de juiste pasvorm is niet het enige wat belangrijk is aan je lifestyle. Het is namelijk ook belangrijk om de juiste combinaties te maken. Welke schoenen ga je onder je gloednieuwe jeans dragen? Wat voor een shirt ga je er bovenop aan doen? In principe kan je de jeans vaak met ieder soort kleding combineren. Daarom zijn spijkerbroeken ook zo populair onder de Nederlandse bevolking. Niet alleen onder onze eigen bevolking, maar ook wereldwijd!

Merk

Cast Iron Jeans produceert jeans vol karakter met een tijdloos ontwerp. Dit merk loopt niet met de grote kudde mee. Integendeel geeft dit merk zijn eigen wending aan de huidige trends in de mode industrie. Het is overigens een vrij jong merk, wat verkocht wordt in vier landen. Deze landen zijn Nederland, Luxemburg, Zwitserland en ons buurland België. In de nieuwe collectie van Cast Iron bevinden er zich verschillende kleren voor in zomer. Denk hierbij aan overhemden, polo’s, vrijetijds kleding etc. Nu de herfst ook in opkomst is, is het merk druk bezig om een nieuwe collectie uit te brengen met de kleuren van deze tijd.

Hoge kwaliteit

De Cast Iron Jeans zijn gemaakt van hoge kwaliteit stof, waardoor het voor lange tijd meegaat. Dit is dan ook een duurzaam product, omdat je het jaren kan dragen zonder het te laten slijten. Het biedt ook nog eens een mooi getailleerde pasvorm met een moderne, trendy en nette afwerkingen. De vijf kernwaarden van het merk zijn dan ook om een gevoel voor stijl, mannelijkheid, uitzonderlijke details, zorgvuldigheid, opstandigheid en energie uit te stralen. 

Author