Of je het wilt of niet: kerstpakketten zijn voor medewerkers erg belangrijk. Een mooi kerstpakket wordt gezien als beloning en waardering. Veel medewerkers kijken er naar uit en het openen van een kerstpakket is vaak een klein feestje. Wat zal er nu tevoorschijn komen? Het is tenslotte altijd leuk om mooie cadeaus te ontvangen. De traditie van het kerstpakket bestaat al heel lang, vanaf het begin van de 19e eeuw. Toen was het onder boeren bijvoorbeeld de gewoonte om hun inwonend personeel, dat tweede kerstdag een dagje naar huis mocht, een mand vol etenswaren mee te geven. Voor de vaak arme dienstknechten een enorme verwennerij. Ambachtslieden begonnen deze traditie over te nemen en inmiddels geven veel bedrijven hun medewerkers een kerstpakket rond de feestdagen. Het is hun manier om de medewerkers een prettige kerst te wensen. Met het zware jaar dat achter ons ligt, is een kerstpakket nog een extra manier om waardering te tonen. Een origineel kerstpakket is dus een must dit jaar!

Origineel kerstpakket: feestelijk

Een origineel kerstpakket cadeau doen, kan een hele opgave lijken, maar dat valt reuze mee want er zijn natuurlijk bedrijven die zich daarin specialiseren. Daar kun jij een mooi en origineel kerstpakket samenstellen voor je medewerkers. Deze bedrijven geven je ruimschoots de keuze uit diverse pakketten die ook variëren in prijs want laten we eerlijk zijn: ook voor veel ondernemers was het een zwaar jaar en het kerstbudget is wellicht geslonken. Je hebt al een mooi en feestelijk pakket voor nog geen tientje per persoon, maar er zijn ook enorme, luxe pakketten die veel duurder zijn. Het is maar net wat je te besteden hebt. Uiteindelijk gaat het ook om het gebaar, om het feit dat je aan je medewerkers gedacht hebt.

Feestelijke keuze

Het uitzoeken van een origineel kerstpakket is natuurlijk al erg leuk om te doen. Wat past er bij jouw medewerkers? Dat is soms nog wel even een puzzel. Elk kerstpakket heeft een thema en dus kun je er ook echt iets persoonlijks van maken. Sommige bedrijven laten hun medewerkers van te voren kiezen voor welk thema ze willen gaan. Zo krijgt elke medewerker het pakket van zijn of haar keuze. Wat je ook kiest: denk er nu alvast over na. De zomer is bijna voorbij en de feestdagen zijn er zo weer. Oriënteer je alvast online en regel het snel, dan heb jij een origineel kerstpakket op tijd binnen!

 

Author