Een lange week vol stress achter de rug. Dat kan nooit goed zijn voor een mens. Wanneer ik thuis kom van werk ben ik helemaal kapot. Ik plof op de bank en sta voor een paar uur niet op. Op werk is het heel erg hectisch. Er is veel drukte en er zijn veel fouten gemaakt. Al die fouten moeten opgelost worden en alle drukte moet verwerkt worden. Ik maak dan ook lange dagen en iedereen is chagrijnig. Dat betekent dat de sfeer daar echt om te snijden is. Het liefst ben ik gewoon thuis en voer ik helemaal niks uit. Gewoon lekker in mijn eentje relaxen. Maar dat kan nog even niet. De enige ontspanning die ik heb is wanneer ik slaap. Als ik dan geen nachtmerries over werk krijg.

Elke dag is er wel wat

De wekker gaat weer vroeg af, ik blijf altijd net wat te lang liggen in mijn bed waardoor ik dus moet gaan haasten. Dus snel de douche in aankleden, koffie pakken een boterham in mijn tas doen en gaan. Ik spring de auto in en rijd naar werk. Ondertussen drink ik mijn koffie en eet ik mijn boterham. Dan komt altijd nog het drama van een parkeerplek zoeken. Aangezien het zo druk is en er meer collega’s moeten werken staat de garage aardig vol. Ik vind een plekje helemaal boven en ga snel naar mijn kantoor toe. Ik plof mezelf neer achter mijn bureau. Geen twee minuten later komt er al iemand langs dat er weer een probleem is dat zichzelf helaas niet kan oplossen. En zo gaat het de hele dag door. Gelukkig had ik wel een korte pauze van 15 minuten die ik mezelf kon permitteren. Hierin had ik een gesprek met een collega over de hectische toestand. En zij vertelde mij hoe zij zo rustig en ontspannen overkwam. En haar truc was massage, misschien moest ik dat ook is uitproberen.

Werkt dit echt?

Toen ik thuis kwam ging ik gelijk kijken voor iets wat te maken had met massage. Zo kwam ik terecht op northwall massage gun test. Ik had geen idee wat het was maar vond het wel interessant klinken. Dus ik klikte erop en zo kwamen we bij de massage gun. Op deze pagina werd gekeken hoe goed dit product nou werkelijk is. Er werd gekeken naar het design, de RPM, accuduur, draadloos, opzetstukken en gebruik. Alle informatie stond weergeven. Ook specifieke dingen zoals het gewicht ervan. Op deze pagina werden veel goeie reviews gegeven en ook kon je de beste prijs bekijken. Dit product is er dus om te ontspannen of wanneer je de spieren wil herstellen. Dit moest ik uitproberen om zelf te kunnen ontspannen.

Author