Moederdag staat weer voor de deur en volgende maand is het weer vaderdag. Hoe leuk is het om je moeder of je vader te verrassen met een schitterende foto in een mooie fotolijst? Je kunt de foto gemakkelijk zelf inlijsten. Dat is niet alleen leuk voor nu, maar kies je nu een fotolijst 30×40 en de volgende keer een ander formaat, dan kun je er een complete wandversiering van maken. Natuurlijk kun je één keer een mooie fotolijst geven en daar ieder jaar weer een andere foto in doen, maar hoe leuk is het om een compleet overzicht van alle jaren aan de muur te hebben?

Een fotolijst cadeau geven is altijd goed!

Zeker wanneer de inhoud ook nog eens helemaal goed past. Is je beste vriendin getrouwd? Geef dan één van de trouwfoto's cadeau in een mooie fotolijst. Heeft je neef zijn bachelor gehaald? Geef dan zijn diploma ingelijst cadeau. Zo kun je altijd wel een reden vinden om met een mooie fotolijst aan te komen. Natuurlijk is het wel belangrijk dat je een lijst kiest die in het interieur van de ontvanger past. Je wilt immers dat de lijst aan de muur komt te hangen en niet in een la komt te liggen. Maar als je even rondkijkt in het interieur van je vriendin of je neef dan weet je precies wat past en wat niet.

Een collage van herinneringen

Toen mijn beste vriendin voor een half jaar naar het buitenland ging, heb ik haar een klein stapeltje fotolijsten meegegeven met daarin allerlei foto's van herinneringen van ons samen. De eerste dag op de kleuterschool en een avond in de kroeg, verkleed met carnaval en tijdens een strandwandeling, allemaal leuke foto's die iets zeggen over onze vriendschap. Achteraf had ik misschien beter kunnen kiezen voor één lijst met daarin een collage van foto's. Dat was wellicht handiger geweest in de bagage. 

Bestel alle fotolijsten die je nodig hebt online

Of je nu op zoek bent naar een lijstje voor op de kinderkamer of een staand lijstje voor naast het bed van je oma, je hoeft er de deur niet voor uit. Door online te bestellen weet je ook zeker dat je de fotolijsten snel in huis hebt. De reviews over deze site zijn lyrisch: de lijsten worden goed verpakt, zeer snel bezorgd en zijn zeer betaalbaar. Dus: waar wacht je nog op! Bestel lijsten voor alle losse foto's online en begin morgen al met inlijsten!

Author