Een digitale receptie is een touchscreen voor op kantoor. Het is een modernere en strakkere manier om je klanten te begroeten. Deze kan ook geleverd worden met een toetsenbord, dus je kunt nog steeds een meer traditionele manier hebben om codes in te voeren om toegang te krijgen tot het gebouw. Dit is een geweldige optie voor kantoren die voorop willen lopen en moderner willen zijn. Deze touchscreens worden steeds populairder in de wereld. Ze worden gebruikt in scholen, ziekenhuizen en andere gebouwen. Het is een handige, contactloze manier om te communiceren met je bezoekers.

Je vindt touchscreens bijna overal

Een digitale receptie is een touchscreen voor op kantoor, luchthavens, in supermarkten, scholen, ziekenhuizen en nog veel meer plaatsen. Een digitale receptie met touchscreen is eenvoudig te installeren en je kunt kiezen uit verschillende maten en behuizingen. Dit zodat de touchscreen goed past bij de uitstraling van de receptie of de ontvangstruimte.

Strak en modern design

Deze touchscreens zijn voorzien van de nieuwste technologie en het is een geweldige manier om te werken met de nieuwste trends op het gebied van design. Het is ook een gestroomlijnde manier om jouw klanten te begroeten wanneer ze binnenkomen voor een afspraak. Touchscreens zijn ook gemakkelijk te gebruiken. Het scherm is aanraakgevoelig, dus je hoeft je geen zorgen te maken over ingewikkelde knoppen of codes wanneer je het gebouw wilt betreden of verlaten. Het is gemakkelijk te gebruiken en het is ook handig voor je bezoekers!

Niet meer wachten

Een touchscreen is een snellere manier om het gebouw binnen te komen. Als je veel klanten hebt, is het makkelijker om ze binnen te laten met een touchscreen. Het maakt het voor hen ook gemakkelijker om het juiste verdiepings- en kamernummer te vinden. Hierdoor hoeven je klanten niet lang te wachten of eerst langs een receptie te gaan.

Voor- en nadelen van een digitale receptie

  • Het scherm is gemakkelijk te lezen en te navigeren.

  • Bezoekers kunnen gemakkelijker de informatie vinden die ze nodig hebben.

  • Het is gemakkelijk voor het bedrijf om de informatie op het scherm bij te werken.

  • Het is een geweldige manier om moderner en strakker te zijn.

  • Het scherm kan een flinke investering zijn, zeker als je meerdere schermen in het gebouw nodig hebt.

 

Author