Je gaat er dan eindelijk aan geloven. De badkamer wordt verbouwd. Dit is vaak een klus die je vaak uitsteld. Ja het komt allemaal wel uiteindelijk. En uiteindelijk is dat vaak ook, maar vaak moet je je toch er even toe zetten om te beginnen. Dat is vaak met elke klus. Maar weet jij ook dat er ook heel veel leuke kanten zitten aan het verbouwen van de badkamer? Ja echt, en dan hebben we het natuurlijk niet over de rommel die zich even opstapelt in jouw huis en de stof die er bij komt kijken. Maar we hebben het over de volgende dingen!

 

Het uizoeken van een nieuwe douche en/of bad

Dit is natuurlijk een van de leukste dingen. Want in wat voor douche ga jij je straks wassen? En heb jij ruimte voor een bad? Wat voor bad neem jij dan? Het is natuurlijk super leuk om op ontdekking uit te gaan en om alles uit te zoeken. Denk aan een nieuwe douchegoot! Ja nou denk je waarschijnlijk: wat maakt mij een douchegoot nou uit?! Maar dat kan heel bepalend zijn. Want ga jij voor een inloop douche dan is het mooi wanneer jouw douchegoot niet opvalt maar in de vloer natuurlijk verstopt zit. Wil je een klein richeltje of geheel vlak? Daar moet je natuurlijk wel naar kijken wanneer je gaat beslissen wat voor douche je gaat pakken. Want dit kan best bepalend zijn. En dan ook het bad. Je hebt zoveel verschillende soorten baden. Dat het een best wel lastige klus kan zijn om de juiste uit te kiezen. Want ga jij voor een bad op pootjes, of toch liever een bad die gelijk op de grond staat? Jouw stijl komt hierbij natuurlijk helemaal naar voren.

 

Maar waar jouw stijl helemaal naar voren komt is het volgende

En dat zijn de tegels die jij in jouw badkamer wilt. Ga jij voor een leuk kleurtje, neutraal of voor tegeltjes met een printje. Hiermee kan je natuurlijk gelijk jouw stijl goed naar voren laten komen. En dat geldt ook voor de muren. Want laat jij die neutraal wit, of ga je voor een kleurtje. Zo kan je natuurlijk zelf helemaal uitmaken welke kleuren er terug gaan komen in jouw badkamer. En dan hebben we het eigenlijk nog niet eens over het verdere interieur gehad. Zoals bijvoorbeeld de wastafels. Ga je voor een grote wastafel, voor een normaal formaat of voor meerdere wasbakken zodat ieder zijn eigen wastafel heeft? Zo ook waar je natuurlijk al jouw spullen laat. Want je wilt natuurlijk wel jouw tandenborstel, make-up en handdoeken bij de hand hebben. Dus in wat voor kast ga jij die stoppen? Allemaal punten om over na te denken.

 

Het lijkt allemaal veel waar je over na moet denken, maar uiteindelijk ga jij heel blij zijn met de zoektocht en het eindresultaat.

Author

Write A Comment