In de zomer kunnen we normaal gesproken alle kanten op. Helaas ziet het er voor deze zomer iets minder rooskleurig uit. Toch hoeven we ons absoluut niet te vervelen en er is thuis ook genoeg te doen om jezelf te vermaken. Denk bijvoorbeeld eens aan die prachtige tuin die je thuis hebt. Heb je die niet dan heb je misschien een balkon waar je de nodige zonnige dagen mee kunt gaan maken. Om je tuin of balkon helemaal zomerklaar te maken zijn er een aantal dingen die je kunt doen. Heb je geen tijd, dan zijn er uiteraard ook genoeg dingen om je balkon helemaal zomerklaar te maken. Ik heb door de jaren heen zowel een tuin als balkon gehad. Ik kan mijzelf onderhand wel een expert noemen in het creëren van die perfecte tuin of balkon. Benieuwd naar tips? Lees dan snel verder dan vertel ik je graag meer!

Onkruidvrij én onderhoudsvrij 

Sommige tuinen of balkon zijn van zichzelf misschien niet zo heel spannend. Of je hebt er jaren niks aan gedaan en inmiddels kun je jouw tuin niet meer terugvinden onder al dat onkruid. Het eerste waarmee je dan aan de slag moet, is het onkruid vrij maken van jouw tuin. Je zult ineens merken hoe groot jouw tuin is en dan is het tijd om die grote tuin een stukje aankleding te geven. Ben je iemand die graag een onderhoudsvrije tuin heeft? Dan kun je het beste kunstgras online bestellen. Heb je een balkon? Overweeg dan nepgras op het balkon. Je hoeft niet elke week het gras te maaien en na een kleine inspanning ben je jarenlang onderhoud vrij. Dat klinkt goed toch? Zonder al teveel moeite genieten van je tuin of balkon? Ook is een stukje gras altijd heerlijk voor kinderen. Hier kunnen ze lekker hun gang op gaan en je hebt uren geen kind aan ze!

Een stukje aankleding

ls je tuin eenmaal onkruidvrij is, dan kun je uiteraard de tuin gaan inrichten met mooie planten en bloemen. Een stukje kleur in je tuin of balkon maakt jouw tuin of balkon niet alleen een stuk kleurrijker. Je gaat jezelf ook een stuk kleurrijker voelen op het moment dat je in de tuin zit. Uiteraard kun je voor verschillende soorten bloemen of planten kiezen, compleet naar jouw wens. Wil je ook hier helemaal onderhoudsvrij zijn? Overweeg dan een aantal nep-planten, maar ik moet zeggen, echte planten hebben bij mij de voorkeur. Helemaal als je ook ziet wat voor enorme diversiteit aan leven je hiermee in je tuin creërt. Heb ik je geïnspireerd? Aan de slag dan maar!

Author

Write A Comment