Je kunt er natuurlijk voor kiezen om deze zomer vooral op je blote voeten door te brengen. Als je de voorspellingen mag geloven dan wordt het verschrikkelijk warm de komende tijd. Maar soms zul je toch de deur uit moeten. Even boodschappen doen of een flinke wandeling maken. In die gevallen zijn blote voeten niet echt een aanrader. En dus zul je schoenen aan moeten trekken. Maar dan niet zomaar schoenen, nee! Mason Garments heren schoenen of Mason Garments dames schoenen natuurlijk! Dit zijn high-fashion schoenen voor een leuke prijs.

Mason Garments van Nederlandse bodem

Hoewel het niet echt van belang is waar een ontwerper vandaan komt, is het toch leuk om te weten dat de man achter Mason Garments, Rendi Aditia, van Nederlandse origine is. En dus kunnen we wel stellen dat Mason Garments heren en dames schoenen van Nederlandse bodem komen. Nu zijn Nederlandse ontwerpers vaak van de "doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg", maar dat geldt in mindere mate voor Rendi Aditia. ZIjn ontwerpen zijn niet heel extravagant, maar hebben zeker een luxe tintje. Een uitstraling die bijna Amerikaans aandoet. Dat komt natuurlijk ook door de modellen die hij ontwerpt. Dit zijn altijd sneakers.

Lekker lopen op Mason Garments heren en dames schoenen

Want daar gaat het uiteindelijk om. Je wilt lekker kunnen lopen. Dat de schoen die je kiest er ook nog eens fantastisch uitziet, is eigenlijk maar bijzaak. Toch weet je bij Mason Garments dat de schoenen én comfortabel zijn en ook nog eens schitterend. Dat noem ik een win-win-situatie. Door te kiezen voor schoenen van Mason Garments maak je een statement. En voor de prijs hoef je het echt niet te laten! High-end fashion voor een betaalbare prijs!

Verboden: hoge sokken in je sneakers

Vorig jaar leek het heel even een trend te worden: witte, hoge sokken in je sneakers onder een korte broek. Nou, dit jaar dus niet meer. Koop fijne voetsokjes en draag die in je sneakers. Deze sokjes zijn voor de hygiëne en om nare geurtjes te voorkomen. Want, hoe goed een schoen ook ademt, in de zomer krijg je nu eenmaal warme voeten. Door sokjes te dragen bescherm je je schoenen en gaan ze langer mee. Ook blijven nare geurtjes dan niet in je schoenen hangen. Door lage voetsokjes te gebruiken lijkt het net of je met blote voeten in je sneakers gestapt bent. En dat is natuurlijk wel de ultieme zomerse look. 

Author

Write A Comment