Op het moment dat je opzoek bent naar tijdelijke huisvesting dan zijn hier verschillende mogelijkheden voor. Een van de beste mogelijkheden is Flexcom. Dit zijn stapelbare units die modulair zijn waardoor je altijd er meerdere aan elkaar kan voegen als dit nodig is. Naast tijdelijke bouw kan je ook kiezen voor semi permanente of permanente huisvesting. Als je met spoed opzoek bent naar urgente huisvesting dan is dit ook geen probleem. Een oude units kan gemakkelijk opnieuw ingezet worden na een uitgebreide inspectie. Als je kiest voor tijdelijke huisvesting dan kan je dit toepassen in het bedrijfsleven, de zorg, het onderwijs, de overheid en tevens voor woningen.

Waarom kies je voor tijdelijke huisvesting

Als je een capaciteitsprobleem ervaart dan kan je hier snel en flexibel op inspringen door te kiezen voor bouw units. Je kan gemakkelijk een extra verdieping of kantoorruimte bijbouwen. Deze tijdelijke huisvesting units zijn een multifunctionele en compacte oplossingen voor tijdelijke, semi permanent of permanent gebruik. Als je door calamiteiten, brand of door een verbouwing tijdelijk een snelle en kosten efficiënte huisvesting nodig hebt dan kan je ook kiezen voor een van de units. Deze units zijn geen simpel keet of noodunit, het is een complete woning die van alle gemakken is voorzien. Je tijdelijke huisvesting heeft de beschikking over alle benodigde aansluiting voor de elektriciteit, telefoon en het water. Daarnaast voldoen ze uiteraard ook aan de geldende wet- en regelgeving.

De verschillende soorten tijdelijke huisvesting

Je kan tijdelijke huisvesting ook inzetten voor specialistisch gebruik, afhankelijk van de markt waarin je opereert. Een voorbeeld hiervan zijn bijvoorbeeld lokalen voor het onderwijs, (nood) hospitalen, eerstelijnszorg, gehandicaptenzorg of een tijdelijk gebouw voor het GGZ. Op het moment dat je voor langere tijd huisvesting nodig hebt dan kan je kiezen voor semi permanente of permanente huisvesting. Alle gebouwen kunnen zowel van binnen als buiten geheel aangepast en ingericht worden naar je persoonlijke wensen en budget. Als je kiest voor een tijdelijk comfortabel onderkomen dan is dit uiteraard ook een mogelijkheid. Je zal hiermee niet het idee hebben dat het tijdelijke huisvesting is, aangezien de tijdelijke unit voorzien is van alle gemakken die je bij normale woonruimte ook mag verwachten. Je kan de inrichting geheel naar je eigen wensen laten bouwen. Dit geldt tevens voor de buitenzijde. Als je wilt dat de tijdelijke unit een bepaalde uitstraling heeft of op een echt gebouw lijkt dan is dit gewoon mogelijk.

Author