Twijfelt u nog of een pakketkluis iets voor uw bedrijf is? Wellicht zijn er twijfels over gebrek aan ruimte, of hoe het het hele systeem te werk gaat. In dit blog leggen wij kort uit hoe een kluizenwand te werk gaat en op welke manieren u uw kluizenwand kunt personaliseren, zodat hij perfect binnen uw bedrijf past.

De Buren lockers: Wat is het?

Wellicht heeft u één van onze 250 kluizenwanden al eens ergens zien staan. Het systeem werkt als volgt. Consumenten kunnen ervoor kiezen om hun pakket af te laten leveren bij een pakketkluis. Vervolgens wordt het pakketje in de kluis bewaard totdat de klant het komt ophalen. Klanten hebben ook de mogelijkheid om pakketten via de kluis in te leveren, bij bijvoorbeeld een retourzending. Op deze manier wordt de pakketkluizen één centrale plek, waar pakketjes verzameld, opgehaald en verzonden worden. Dit brengt vele voordelen met zich mee, zoals tijd- en kostenbesparing, maar bijvoorbeeld ook een bijdrage aan de duurzaamheid. 

Wist u dat u de lockers van De Buren zelf kunt samenstellen, zodat ze helemaal naar uw wensen zijn? Benieuwd op welke manieren de lockers zelf samengesteld kunnen worden? 

#1 Vergroot de bereikbaarheid van de lockers

Wellicht heeft u op het moment wel een pakketpunt in uw winkel. Klanten kunnen bij u pakketten ophalen en inleveren, maar ze zitten wel gebonden aan de openingstijden die u hanteert. Met lockers van De Buren is dit probleem verholpen. De lockers zijn door hun slimme ontwerp namelijk 24/7 toegankelijk voor klanten. Hierdoor kunt u alsnog service verlenen, buiten uw reguliere openingstijden om. 

#2 Volledig aanpasbare lockers

Wist u dat de lockers volledig naar uw wens kunnen worden aangepast? Zo wordt de grootte van de lockers bepaald op basis van de capaciteitsbehoeften en de mogelijkheden van de locatie. Mocht u binnen weinig ruimte hebben om de lockers kwijt te kunnen, dan is het mogelijk om de wand wat kleiner te maken, door minder lockers te gebruiken. Bovendien zijn de lockers zelf in vier verschillende formaten beschikbaar. Zo heeft u de keuze uit small, medium, large en extra large. Een leuke extra is dat de lockers gepersonaliseerd kunnen worden op basis van de huisstijl van uw bedrijf. Op deze manier passen de lockers perfect bij het gehele interieur van uw bedrijf. Als laatste optie kan ervoor gekozen worden om een betaalterminal aan de lockers toe te voegen. Via deze terminal kunnen klanten niet-betaalde pakketjes ter plekke zelfstandig afrekenen. 

#3 Lockers voor zowel binnen en buiten

Twijfelt u of uw bedrijf binnen genoeg ruimte biedt voor een locker? Doordat de lockers verkrijgbaar zijn in twee verschillende uitvoeringen, kunt u ervoor kiezen om de locker binnen of buiten te plaatsen. Zo zijn de lockers verkrijgbaar in een stalen uitvoering (deze zijn voor buiten) en een HPL uitvoering (deze zijn voor binnen). 

Zoals u ziet zijn er veel mogelijkheden als het gaat om het samenstellen van uw pakketkluis, zodat uw klanten optimaal gebruik kunnen maken van deze service. 

Author