Wij mensen zijn redelijk voorspelbaar. Dat is niet gek want we zijn gewoontedieren en als je dus een beetje oplet, heb je zo door wat voor ons belangrijk is en hoe we met onszelf en onze spullen omgaan. Zo heeft bijna iedereen de drie zelfde items op zak; de telefoon, een portemonnee, en natuurlijk de sleutels. Maar hoe zorg je nu dat die items beschermd blijven? In deze blog vertel ik je het één en ander over de makkelijke en stijlvolle opberging en bescherming van deze items. Lees je mee?

Ons meest dierbare bezit

In onze westerse wereld is de telefoon bijna niet meer weg te denken. We slaan er van alles mee op, van contacten tot afspraken en ook de notities die we vroeger met pen op de huid zetten, staan nu daarin. Daarnaast vormt de telefoon ook een verplaatsbaar portaal naar de wijde wereld van het internet. Alles is op die manier meteen binnen handbereik. Maar die kostbare telefoon moet natuurlijk wel beschermd worden. Dat kan je het makkelijkste doen met een hoesje. Zo kan je schade voorkomen wanneer de telefoon valt. Een hoesje kan namelijk wat schade opvangen. En daarnaast ziet het er ook harstikke leuk uit. Kijk maar eens bij dit Iphone se 2020 hoesje.

Briefje hier, pasje daar

Een ander voorwerp wat we overal mee naar toe nemen, is onze portemonnee. Een investering in een goede portemonnee is niet zo’n slecht idee want je belangrijkste pasjes verdienen toch een betrouwbare opberging. Ik raad altijd een portemonnee aan die echt dicht kan en niet alleen dichtvouwt. Daarnaast moet je even letten op het materiaal. Sommige materialen kunnen namelijk niet tegen water of gaan vanzelf snel kapot. Je wilt toch niet halverwege je wandeling door de stad op speurtocht moeten naar je verloren portemonnee inhoud.

Met één handomdraai

Een andere tip is voor het laatste item, de sleutels. Sleutels raken we allemaal op enig moment wel een keer kwijt. Maar je voorkomt dat al een stuk door ze altijd op dezelfde plek op te bergen. Een sleutelhanger werkt ook! Uiteindelijk is het misschien het handigst om dit item en de eerdergenoemde spullen te bewaren in een tas. Dat kan een handtas of een rugzak zijn, wat jij zelf wilt. Op deze manier heb je alle drie altijd bij je en op dezelfde plek. Plus, je verkleint de kans op beschadiging. Nou zal dat bij sleutels niet zo hard gaan maar bij een telefoon wel. Dat hoesje extra is dus geen overbodige luxe

Author