Wanneer je naar de televisie kijkt heb je vast weleens het woord leasen voorbij horen komen. Hierbij zal het woord shortlease vast ook weleens gevallen zijn. Maar wat is dat nou eigenlijk? Eigenlijk is het helemaal niet zo lastig. Wanneer je op de korter termijn een nieuwe auto nodig hebt maar je wilt niet in één keer een heel erg groot bedrag neer wilt tellen kun je kiezen voor short lease. Wanneer je inderdaad kiest voor een short lease contract betaal je een vast bedrag per maand om een auto naar jouw keuze te kunnen gebruiken. Bij heel erg veel aanbieders is het mogelijk om deze auto per dag op te zeggen. Je zit er dus niet helemaal aan vast. Een short lease contract kan al vanaf twee maanden. Een heel erg groot voordeel van het leasen van een auto is, is dat je geen kosten hebt aan onderhoud en verzekeringen. Het enige waar jij zelf voor moet zorgen is de brandstof waarop de auto moet rijden.

Vergelijken

Er zijn heel erg veel verschillende maatschappijen waarbij je een auto kunt leasen. Maar welke lease maatschappij past nou het beste bij jou? Om daar achter te komen kun je de verschillende aanbieders online vergelijken. Er zijn verschillende punten die belangrijk zijn om te vergelijken. Het eerste punt waarop je goed moet letten zijn de kosten. Het zou je heel erg zonde zijn wanneer je bij de ene maatschappij meer betaald voor et leasen van de auto terwijl je bij een andere maatschappij hetzelfde had gekregen tegen een lagere prijs. Verder is het ook goed om te kijken welke voordelen je krijgt. Zo is de ene auto bijvoorbeeld wel meteen leverbaar terwijl je op een andere auto nog een paar dagen moet wachten. En wanneer je de auto meteen nodig hebt is dat niet echt handig. 

Wat zijn de voordelen?

Er zijn verschillende manieren van leasen waar je voor kunt kiezen. Dus waarom zou je nou moeten kiezen voor shortlease? Shortlease heeft een aantal voordelen. Het grootste voordeel van deze manier van leasen is dat je niet heel lang vast zit aan de auto. Wanneer je de auto maar voor een paar maanden nodig hebt is het onnodig om een auto te leasen voor een jaar. Een ander groot voordeel is dat je geen financieel risico loopt. Dit heeft te maken met het feit dat alles gewoon bij de prijs is inbegrepen. Je hebt dus gewoon dezelfde voordelen als bij een langere lease alleen heb je de auto een kortere periode. Probeer er zo voordelig mogelijk uit te komen door alle aanbieders goed te vergelijken. Zo krijg je de allerbeste deal die het best bij jou en je wensen past.

Author