Is een kennis van je binnenkort jarig en is hij of zij toevallig een echte adrenaline junk? Hieronder staan de tien beste cadeaus die je kunt geven aan een adrenaline junk.

1: Bungy Jump Scheveningen

Een van de leukste cadeaus voor een adrenalinejunk, is een ticket van Bungy Jump Holland Scheveningen. Een sprong van de toren op de pier van Scheveningen zal een van de meest spectaculaire ervaringen van iemands leven zijn!

2: Abseilen van de Euromast

Een ander en tevens erg leuk verjaardagscadeau voor een echte adrenalinejunk is een ticket voor abseilen van de Euromast. Het abseilen van de honderdvijftig meter hoge Euromast in Rotterdam zal genoeg adrenaline laten doen vrijkomen.

3: Een dagje Walibi

Een dagje vol achtbaanritjes is ook zeker een goed idee voor adrenalinejunks. Geef daarom een avontuurlijk dagje Walibi voor iemands verjaardag!

4: Skydiven Texel

Voor dit uitje zal je eerst de boot naar Texel moeten pakken, maar dat is het zeker waard. Geef een skydive avontuur op Texel cadeau!

5: Zweefvliegen in Slootdorp

Dit cadeau zal je wederom aan een durfal moeten geven: Een dagje zweefvliegen in Slootdorp, Noord-Holland. De vlucht duurt zes tot acht minuten en bij goed weer is het mogelijk om de Noordzee te zien.

6: Zelf een vliegtuig besturen

Nu we het toch over vliegtuigen hebben: Een dagje zelf een vliegtuig besturen. In de beurt van Teuge is er de mogelijkheid om dit te doen. Hier kun je vijftien minuten zelf vliegen.

7: Paragliden

Veel adrenalinejunks krijgen een goed gevoel van uitjes in de lucht. Bij Paragliden Holland heb je de mogelijkheid om een tandemvlucht te maken voor veertig euro. Deze tandemvlucht vlieg je met een begeleider, maar de mogelijkheid om zelf even te sturen is er ook.

8: Een luchtballonvaart

Een luchtballon vaart is iets dat op het lijstje van veel mensen staat. Het is bij verschillende bedrijven mogelijk om dit te doen. Een voorbeeld van een bedrijf dat luchtballonvaarten aanbiedt, is het online cadeau bedrijf Greetz. Het is extra leuk om een ballonvaar5t te maken bij zonsondergang! Wanneer je iemand een luchtballonvaart cadeau doet, is het extra leuk om zelf ook mee te gaan.

9: Schommel over Amsterdam

Bij het bedrijf de A'DAM Lookout is het mogelijk om over Amsterdam heen te schommelen. Deze schommel is honderd meter hoog en daarbij de hoogste schommel van Europa. Een kaartje kost maar vijf euro per persoon

10: Een dagje paintballen

Het laatste cadeau idee, is een dagje paintballen. Dit cadeau is extra leuk, omdat het mogelijk is om dit met een groep te doen. In bijna iedere stad kun je tegenwoordig wel paintballen. Als je het eng vindt om te paintballen, kun je er ook voor kiezen om in plaats daarvan voor iemands verjaardag te gaan lasergamen.

Hopelijk heb je iets gehad aan de cadeau tips voor de adrenaline junks. Veel succes met het uitzoeken van een verjaardagscadeau. Er is in ieder geval keuze genoeg!

Author