Eens in de zoveel tijd is het best wel een goed idee om je kledingkast eens op te ruimen of te hernieuwen. Een nieuwe kledingkast kan zorgen voor een frisse look bij jezelf. Dit start met het opruimen en uitzoeken van je huidige kleding. Alles wat je langer dan een jaar niet meer hebt gedragen ga je waarschijnlijk ook niet meer dragen. Dus daarom is het tijd om het weg te doen en om er mooie nieuwe dingen voor in de plaats te shoppen! En met weg doen bedoelen we natuurlijk niet in de restafval container gooien maar naar een goed doel of de kringloop brengen!

Waar te beginnen?

Begin met je nieuwe kledingkast met een aantal goede basis items. Dit zijn items die echt niet kunnen ontbreken in je kledingkast en waar je ook eigenlijk niet zonder kan leven. Dit zijn hele simpele dingen, hieronder noem ik er een paar. Als eerst een aantal goede broeken. Een mooie spijkerbroek die perfect zit en bij heel veel andere items past is hier een voorbeeld van. Daarnaast is een fijne pantalon of zwarte nette broek ook altijd fijn om te hebben. Als je een wat chiquere gelegenheid hebt of jezelf wat netter wilt presenteren zijn deze broeken natuurlijk top. En voor de dames onder ons is een zwarte rok of spijkerrok ook noodzakelijk in de nieuwe kledingkast.

Bovenstukken

Naast de broeken en rokken moet je natuurlijk ook wat leuks hebben om er op aan te dragen. Denk hierbij aan een aantal basic T-shirts. Voor de mannen onder ons is een Shirt heren v hals niet te missen in een aantal kleuren. En voor de vrouwen is dit met een mooie ronde hals of een boothals. Voor in de zomer zijn een paar hemdjes ook niet te missen. Deze zijn vaak toch net wat luchtiger dan een T-shirt. En voor in de winter kunnen een paar mooie basic truien ook zeker niet ontbreken. Denk bijvoorbeeld aan een coltrui of een leuke sweater. Voor de wat nettere gelegenheden kan een mooie colbert aanschaffen ook niet ontbreken. Dit is namelijk ook erg leuk om in een wat meer casual situatie te combineren met bijvoorbeeld een spijkerbroek. Naast de broeken/rokken en bovenstukken zijn er ook een aantal basic schoenen die een aanvulling kunnen zijn op je kast. Voor zowel de man als de vrouw is een goed paar sneakers noodzakelijk! En voor de dames een mooie set met laarsjes of hakken.  

Author