Een kennisbank in alle categorieën!

Vele kennisbanken of informatiebronnen vertellen je graag over één specifiek onderwerp. Zo gaat het bij de een om techniek, terwijl de ander vooral over mode gaat. Op kenniscrisis.nl voegen we dit graag samen. Zo is kenniscrisis.nl een website waar we kennis delen over verschillende onderwerpen. Wanneer wij bijvoorbeeld een leuk artikel hebben over techniek, maar ook een leuk artikel hebben over bouw, zullen we alles met jullie delen. Dit doen we om ervoor te zorgen dat iedereen de gewenste kennis krijgt, zodat ook jij meer van een bepaald onderwerp komt te weten!

Nieuws

Bij kenniscrisis.nl behandelen we verschillende soorten categorieën. In onze categorie over Nieuws hebben we het vooral over de nieuwste artikelen en feitjes. Dit kan gaan over een maatschappelijke gebeurtenis, iets op de werkvloer en meer! 

Techniek

Nederland is zich constant aan het innoveren op het gebied van techniek. Zo zijn we al steeds meer onze werkzaamheden aan het automatiseren. Kijk bijvoorbeeld eens naar grote fabrikanten. Vroeger stonden mensen nog met grote lepels te roeren, tegenwoordig heeft dit niet meer. Neem eens een voorbeeld aan een croissant fabriek. Het kost met de hand zo’n drie dagen om een croissant te kunnen produceren.

Met verschillende geautomatiseerde machines worden de ingrediënten afgewogen, kneden ze het deeg en rollen de machines het deeg op. Alles is optimaal afgeleid van het handmatig produceren, waardoor de croissant met liefde bereid is volgens de fabrikant! In de categorie Techniek lees je meer over de technische innovaties in Nederland!

Technologie wordt ook steeds populairder, maar ook onveiliger. Het is belangrijk om als organisatie een beveiligde omgeving te hebben, dit kan je doen door middel van penetration testing.

Bouw

In de bouw zijn we ons ook constant aan het ontwikkelen. De technische innovaties nemen we mee in onze bouwprojecten. Zo bestaat er nu al een geautomatiseerde stratenlegger, maar beschikken we ook over de nieuwste producten in en aan onze woning! In de categorie Bouw lees je nog meer over de nieuwste weetjes en feiten! Wat zijn nu de laatste trends, waar moet je huis per sé over beschikken en wat zijn de eisen? We brengen het graag aan bod!

Kinderen

Op het gebied van kinderen valt er altijd wel iets te leren. Denk bijvoorbeeld aan de opvoeding van je kind, waarbij je altijd wel iets anders zou willen doen. I de categorie kinderen bespreken we daarom alles op het gebied van kinderen. Wat zijn leuke activiteiten voor kinderen, vakanties, tips voor de opvoeding en meer. Bovendien is het mogelijk om elkaar bepaalde tips te geven, zodat we samen een community opstarten. Hiervoor zou je contact op kunnen nemen via de contactpagina, om vervolgens bijvoorbeeld je eigen blog te plaatsen!