Afgelopen maand was het weer tijd voor de bandenwissel. Ik reed naar mijn garage en liep daar naar binnen. Mijn garage is een merkdealer en overal waar je kijkt zie je het merk terugkomen. Je hoeft je niet af te vragen waar je bent als je binnenkomt en dat begint gek genoeg al bij de deurmat. Want de deurmat is een prachtige, grote mat met daar heel duidelijk het automerk op. Je kan het niet missen. Normaal gesproken besteed je weinig aandacht aan een deurmat, maar matten als deze trekken de aandacht. Bovendien geeft het een gevoel van luxe. Je voeten komen in iets zachts terecht en het ziet er mooi uit. Een zakelijke deurmat kan je bedrijf een hele professionele uitstraling geven. Bij Mattador weten ze hier alles van. Zij helpen op professionele wijze mee je bedrijfspand aan te kleden. Zo val je op bij klanten en vinden mensen het prettig bij je binnen te wandelen.

Zakelijke deurmat

Deurmatten hebben in eerste instantie natuurlijk vooral een andere functie dan aandacht trekken. Ze zijn bedoeld om de voeten te vegen en doorloop met vuile schoenen naar een verderop gelegen glanzende witte vloer te voorkomen. Mijn garage bijvoorbeeld heeft een prachtige witte vloer in de showroom waar ook de wachtkamer is en waar dus veel mensen komen. Je moet er niet aan denken dat je daar overal zwarte voetstappen ziet. Je moet dus eerst bepalen waarvoor jij je deurmat wil gebruiken en waar hij moet liggen. Is het een droogloopmat, waar je de schoenen droogloopt of een schoonloopmat die korte metten maakt met steentjes en ander vuil in de schoenzolen? En natuurlijk heb je ook nog matten die je buiten kan leggen. Die moeten natuurlijk weer aan hele andere eisen voldoen. Dus bepaal eerst waar je precies je matten wilt hebben.

Logo op deurmat

Heb je besloten waar de matten moeten komen en waarvoor ze dienen dan wil je graag je logo op de deurmat hebben. Laat je hierbij bijvoorbeeld adviseren door Mattador. Want je moet niet alleen aan je logo denken maar ook aan de kleurstelling van je mat. Wat past er in je interieur? Hoe valt je logo het beste op? De deurmat moet natuurlijk geen dissonant zijn in het geheel. Maar heb je dit besproken dan heb je de deurmat zo in je bedrijf. En dan val je op: het zal meteen iedereen duidelijk zijn wie je bent.

Author