Mexem is een nieuwe broker waar je online kunt beleggen. Er zijn tegenwoordig steeds meer nieuwe online brokers op de markt. Dat is niet gek want beleggen zit enorm in de lift. Beleggen wordt steeds populairder onder alle lagen van de bevolking. Steeds meer mensen komen erachter dat je met beleggen veel vermogen kunt opbouwen.

Wat is een beleggingsrekening?

Een beleggingsrekening is een rekening speciaal voor het beleggen. Er zijn steeds meer partijen die dit aanbieden, omdat beleggen bijna overal ter wereld populairder wordt. Je kunt zowel bij een bank als bij een vermogensbeheerder of broker beleggen. Aan alle drie deze mogelijkheden, zitten voor- en nadelen. Wat de beste keuze is voor jou, is dus afhankelijk van je eigen specifieke wensen.

Waar kun je een beleggingsrekening aanvragen?

Je kunt tegenwoordig bij steeds meer organisaties een rekening aanvragen. Omdat er zoveel aanbieders zijn, liggen de kosten over het algemeen vrij laag. Wanneer er nog meer partijen komen, gaat dit hoogstwaarschijnlijk de kosten nog meer naar beneden drukken. Steeds meer mensen zien dat het op de lange termijn kan lonen om vroeg te beginnen met beleggen. Je kunt bijvoorbeeld beleggen om inflatie tegen te gaan. Ook zijn er steeds meer mensen die geld beleggen omdat de rentes van de banken niet aantrekkelijk zijn.

Wat vindt men van Mexem en AvaTrade?

De meeste mensen vinden online brokers Mexem en AvaTrade beiden erg fijn om te gebruiken. Het zijn allebei redelijk nieuwe online brokers. Het aantal brokers groeit wereldwijd nog steeds erg hard. Brokers krijgen steeds meer klanten en de meeste platforms krijgen dan ook steeds meer gebruikers. Toch doen Mexem en AvaTrade het beiden erg goed. De platforms van deze brokers zijn gebruiksvriendelijk en de commissies zijn niet al te hoog.

Loont beleggen op de lange termijn?

Over het algemeen is beleggen een goede manier om te investeren. Het is belangrijk dat je je aan je plan houdt als je voor op de langere termijn wilt beleggen. Laat je gevoel niet te veel meespelen. Emoties kunnen bij beleggen namelijk voor overhaaste beslissingen zorgen. Beleggen op de lange termijn kan lonen als je je aan je plan houdt. Je moet natuurlijk ook geluk hebben met de aandelen die je kiest. Sommige aandelen gaan namelijk helemaal niet omhoog, of dalen juist in waarde. Wil jij gaan beginnen met beleggen dan zijn Avatrade en Mexem erg goede brokers! Het is dan dus geen slecht idee om deze brokers even goed met elkaar te vergelijken.

Author